boek 10 jaar werken in de cloud

10 jaar werken in de cloud

Projecten en ervaringen van Cloud-experts binnen en buiten Sogeti

Werken in de cloud. Wat doe je dan? En wat kun je ermee bereiken? Lees ervaringen vanuit het veld. Download gratis jouw kopie van het boek '10 jaar cloud in Nederland'.

Jaren lang cloud ervaring

Al 10 jaar lang werkt Sogeti met de cloud. Na de eerste opdracht bij Post-NL ging de bal rollen en nu is de cloud niet meer weg te denken. Onze trajecten lopen uiteen van platform (bijv. Azure en AWS) en de Sogeti Smart Workspace. Een tipje van de sluier over hoe dat eruit ziet en wat we ermee bereiken kun je lezen in het boek ’10 jaar cloud in Nederland’.

Cloudervaringen opgeschreven 

In het boek lees je verschillende verhalen over de impact, bevindingen en uitdagingen die de cloud met zich meebrengt. Zo vertelt Johan Flikweert over hoe de cloud business en IT écht samenbrengt. Vertelt Marcel Eizenga over hoe je jezelf kan wegautomatiseren. Dit zijn twee Sogeti-collega’s die mooi werk leveren bij onze klanten. Ook komt Kamini Aisola (EMEA Director for Business Development & Innovation van AWS) aan het woord. Kamini vertelt over wat er nog te winnen valt op het cloudterrein.  

10 jaar werken in de cloud boekje

Sogeti cloudprofessionals

Wil jij weten hoe werken als cloudprofessional echt het verschil kan maken en wat je met cloud-oplossingen kan bereiken? Download dan het boek '10 jaar cloud in Nederland' via het formulier hiernaast of bekijk wat we nog meer doen in onze cloudcommunity.

 

Boek: 10 jaar cloud in Nederland downloaden

Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om te communiceren over dit onderwerp.