Mathilda Enterprise Architect
599

Stappen blijven zetten met het Thought Leader Program

Zo’n drie jaar geleden kwam Mathilde bij Sogeti binnen als Business Analist. Ze wilde zichzelf verder ontwikkelen en inmiddels is ze Enterprise Architect. Nu volgt Mathilde het Thought Leader Program van Sogeti. Lees hieronder haar verhaal verder.

Mensen verbinden

Ik hou ervan om mensen te verbinden, dat doe ik ook in mijn werk als Enterprise Architect. Mijn visie is dat je een architectuur niet vanuit een ivoren toren  kunt neerzetten. Je hebt draagvlak nodig binnen de organisatie. Ik ga het gesprek aan en breng mensen met verschillende expertises samen aan tafel, zodat ze begrip voor elkaar krijgen. Ik ben er goed in om strategische doelstellingen te vertalen naar de praktijk, in begrijpelijke taal. Ook voor mensen die diensten aan klanten leveren en daarmee de waarde van de organisatie vertegenwoordigen. Wat bereiken we met een nieuwe architectuur? Hoe maakt die het werk makkelijker?

‘In het programma leer ik mezelf door de ogen 599 van een ander te bekijken, heel interessant.'

Thought Leader Program

Het Thought Leader Program helpt me mijzelf en mijn visie beter te presenteren. In het programma leer je jezelf door de ogen van anderen te bekijken, heel interessant. We hebben bijvoorbeeld ook aan personal branding gedaan. Hierbij moet je jezelf als merk presenteren. Ik kreeg als feedback dat ik mezelf te veel in de schaduw zet. Dat klopt. Ik blijf in een team vaak op de achtergrond om te voorkomen dat ik te dominant ben. Terwijl ik juist het plezier in m’n werk en mijn intrinsieke motivatie moet gebruiken om mensen te overtuigen. Ik heb soms ook te veel woorden nodig om iets duidelijk te maken. In het programma leer ik mijn visie kort en bondig over te brengen. Zo kan ik klanten straks nog beter helpen meerwaarde uit hun architectuur te halen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over wat Sogeti voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Sophie of bekijk de vacatures. 

Bekijk vacatures             Business en it bij Sogeti

Kan ik je helpen?

Sogeti Sophie Ruijs Senior Recruiter
Phone number: 599 +31629658020
0