Delivery-en-Account-Manager-Sogeti

Hoe Delivery en Account Executives samenwerken voor overheidsprojecten

Een samenwerking met de klant is gebaseerd op vertrouwen en transparantie. Daarmee versterk je elkaar. Delivery Executive Bruus Antonides en Account Executive Alex Vanden Berghe zijn het met elkaar eens. ”Als je in agile teams werkt, is wederzijds vertrouwen een belangrijk aspect. Daarbij is ons ultieme doel om optimale toegevoegde waarde te creëren voor de klant.” Lees hun hier blog verder of bekijk direct de vacatures.

Vacatures

In deze blog vertellen Delivery Executive Bruus en Client Executive Alex over hun dynamische samenwerking. Zij werken al drie jaar aan projecten voor de overheidsorganisatie CIBG. Deze organisatie is onder andere verantwoordelijk voor verschillende applicaties binnen het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), zoals het donorregister het BIG-register. Als Client Executive draagt Alex de verantwoordelijkheid voor het onderhouden van contacten met het ministerie en het stroomlijnen van het proces voor opdrachten. Alex werkt samen met Delivery Executive Bruus. Hij is verantwoordelijk voor resultaatverplichte opdrachten, van verwerking tot uitvoering. Daarbij kan het gaan om nieuwbouw, beheer of om het leveren van een resultaatverplichtteam.

Samenwerking met de overheid

“Een belangrijk aspect van ons werk bij Sogeti is de nauwe samenwerking met onze klanten, zoals het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hier draait het om mantelcontracten en het verkrijgen van de status preferred supplier. Daardoor wordt Sogeti erkend als voorkeursleverancier voor alle ICT-gerelateerde verzoeken van het ministerie. Die samenwerkingen gaan heel goed, wat het werk aangenaam maakt”, vertelt Alex met een glimlach.

“De kern van deze positieve interactie ligt in ons team en de opgebouwde relaties met klanten. We streven naar een reis waarbij we elkaar versterken, waarde toevoegen en nieuwe hoogten bereiken. Het vertrouwen van klanten wordt steeds belangrijker. 
Vooral nu wij vaker met agile teams werken. Hierin delen we de verantwoordelijkheid voor het succes van het project, waardoor iedereen zich betrokken voelt bij het goede verloop ervan. Dit wederzijdse vertrouwen en de openheid binnen onze teams zorgt voor een unieke samenwerking die Sogeti positief onderscheidt”, zegt Bruus.

Bruus voegt toe: “Bij onze samenwerking met CIBG kiezen we bewust voor transparantie en openheid. Voorheen probeerden we problemen op te lossen voordat ze uit de hand liepen. Dat doen we nu anders. We kiezen er nu bewust voor om klanten hierin meer te betrekken en snel te informeren. Wij zijn tenslotte actief bezig met het gezamenlijk oplossen van een probleem. Deze communicatie, openheid en kwetsbaarheid is het fundament onder het vertrouwen.”

Professionele groei bij Sogeti

“Bij Sogeti staat het welzijn van medewerkers hoog in het vaandel, ongeacht hun discipline. Het is van belang om goed voor onze professionals te zorgen, zowel vanuit delivery- als klantperspectief. Iemand die lekker op zijn plek zit, voert ook met veel energie zijn opdracht uit.

Als een medewerker andere ambities heeft, wordt in overleg bepaald hoe wij dit plooien. Transparantie met de klant is hierin belangrijk, zodat zij begrijpen wat er gebeurt en zien hoe wij met personeelswisselingen de continuïteit borgen. Door de focus te leggen op het belang van de klant en tegelijkertijd het belang van Sogeti, streven we naar een evenwichtige samenwerking. Ons ultieme doel hierin is dat er balans en continuiteit is bij de klant, dat mensen op de juiste plek zitten en dat het team zich kan ontplooien”, vertellen de heren met enthousiasme.

De favorieten van Alex en Bruus

  • Apps: Voor Bruus is Windfinder een topapp om zijn hobby, kitesurfen, te beoefenen. Daarnaast staat bij Bruus ook Insight Timer, een meditatie app, in zijn top-apps. 
    Alex heeft geen favoriete app.
  • Websites: Alex vertelt dat hij heel graag reist. Daarom zijn reisgerelateerde websites en apps zijn favoriet. Denk aan Polarsteps. Hoewel Bruus zich aansluit bij reisgerelateerde websites, kijkt hij ook graag op de website Windguru.
  • Gear: Voor Bruus was deze vraag niet moeilijk, namelijk zijn kitesurf gear. Daarop aansluitend kan Alex genieten van gear voor zijn boot.
  • Film: Bruus houdt van de film Intouchables. Alex vindt de film Heat met Al Pacino fantastisch.
  • Eten: Alex geniet van de Indiaanse keuken en Bruus houdt van de Japanse keuken.

Nieuwsgierig geworden naar Delivery Executive en Client Executive? 

Wil je ook werken bij een organisatie waar leren en ontwikkelen hoog op de agenda staan? Bekijk dan onze vacatures, werk aan gave opdrachten en vergroot jouw technische kennis bij Sogeti!

Vacatures

Kan ik je helpen

Profiel foto Chiel Kronenburg Manager Recruitment
Phone number: +31627746316