Professional

Werken bij de beste IT-werkgever van Nederland?

Een TMap expert, Front-end developer, goede Business Analist en iemand die alles weet van iOS, Android of Java. Het is slechts een greep uit de vacatures die wij willen invullen. Daarom zijn we op zoek naar jou. Zie jij een carrière bij een grote ICT-dienstverlener wel zitten? Ontdek dan wat Sogeti ervaren IT-professionals te bieden heeft!

Jij bent die IT-professional die wil blijven leren en zichzelf zowel vakmatig als persoonlijk blijft ontwikkelen. Je bent op zoek naar een nieuwe baan die uitdaagt en stimuleert net dat stapje extra te zetten. Of misschien is het voor jou nu wel de hoogste tijd voor een carrièreswitch in de ICT. Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Leertrajecten en IT opleidingen

De toekomst van een organisatie is grotendeels afhankelijk van de kracht van de medewerkers. Als onze collega’s zich dus blijven ontwikkelen, dan groeit Sogeti vanzelf mee. Daarom bieden wij onze IT-professionals alle kansen om hun kennis en ervaring optimaal te verbreden. Dit doen wij aan de hand van trainingen, cursussen, meetings, workshops en andere IT-opleidingen en leertrajecten in onze Sogeti Academie.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leren testen met behulp van TMap, het behalen van een MCSA-certificaat en het volgen van leertrajecten op het gebied van projectmanagement. Het is allemaal mogelijk bij Sogeti.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Laat dan snel je CV achter. Zodra wij jouw CV ontvangen hebben, matchen wij jou zo snel mogelijk aan één van onze openstaande IT-vacatures. Wij zoeken zowel ervaren IT-professionals die aan de businesskant werken, als engineers die zich liefst volledig storten op de techniek. Wil je meer weten over het sollicitatieproces? Kijk dan hier.

ICT is mensenwerk

Wij hechten ontzettend veel waarde aan de houding en mentaliteit van onze collega’s. Vakbekwaamheid is namelijk te leren, maar motivatie, enthousiasme en flexibiliteit zijn dat niet. Dit zijn eigenschappen die in je genen moeten zitten. Ondanks alle nullen en enen waar we mee te maken krijgen, is en blijft ICT tenslotte mensenwerk.

Dus ben jij die TMap expert, Front-end developer, Business Analist of heb je een andere kwaliteit die bij ons van pas komt? Solliciteer dan snel!