Professional

Werken bij de beste IT-werkgever van Nederland?

Blijven leren en jezelf ontwikkelen, zowel vakmatig als persoonlijk. Op zoek naar een baan die uitdaagt en stimuleert. Hoogste tijd voor een carrièreswitch in ICT? Ontdek dan wat Sogeti ervaren ICT-Professionals te bieden heeft!

Ons idee van carrière in ICT

De toekomst van een organisatie staat in directe relatie tot de kracht van de medewerkers. Als onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, dan groeit Sogeti vanzelf mee. Daarom bieden we ICT-Professionals alle kansen om kennis en ervaring optimaal te verbreden. Aan de hand van trainingen, cursussen, meetings en workshops. Een vorm van permanente ontwikkeling via de Sogeti Academie en in de praktijk.

Leren testen met behulp van TMap®, een MCSA-certificaat behalen, leergangen Projectmanagement volgen. Ben je ervaren, gedreven en resultaatgericht? Dan is the sky the limit bij Sogeti. Laat je CV achter, dan matchen wij die aan één van onze openstaande ICT-vacatures. Wij zoeken zowel ervaren ICT-ers die aan de businesskant werken, als engineers die zich liefst volledig storten op de techniek.

ICT is mensenwerk

We hechten veel waarde aan houding en mentaliteit. Vakbekwaamheid is namelijk te leren, motivatie, enthousiasme en flexibiliteit moeten in je genen zitten. Ondanks alle nullen en enen is en blijft ICT tenslotte mensenwerk.