Foto vraagtekens

Sollicitatietraject

Mooie vacature... en dan?

Je hebt die baan gevonden die je zocht, maar dan? Wat gebeurt er zodra je jouw cv hebt ingestuurd? Wij leggen het graag uit. Heb je daarna nog vragen? Stel ze gerust aan Chiel.

Contactgegevens Chiel

Jouw sollicitatie

Je staat op het punt te solliciteren bij Sogeti. Maar wat gaat er dan gebeuren en hoe lang duurt het voor je weet of je Sogetist wordt? Het zijn maar enkele stappen en die lichten we graag aan je toe.  Natuurlijk is het altijd mogelijk om met een recruiter contact op te nemen en je vragen persoonlijk te stellen. Een capaciteitstest, persoonlijkheidsprofiel (Papi) en PES screening maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Sollicitatietraject ervaren professional

Onze candidate journey voor ervaren professionals bestaat acht stappen. Dit proberen we altijd binnen twee weken af te ronden (mits dat ook in jouw planning past). We houden van een persoonlijke aanpak. Zo willen we écht weten wie jij bent, wat jij op dit moment wilt en wat jouw ambities zijn. We vinden het ook belangrijk dat jij weet wie wij zijn. Kom jij bij ons op gesprek, dan sturen we jou ook altijd het LinkedIn-profiel van de Sogeti-collega met wie het gesprek zal plaatsvinden.

Candidate Journey Ervaren Professional

 

Meet & Greet: een baan in één dag

Wij snappen dat als jij klaar bent met je studie, je zo snel mogelijk aan de slag wilt gaan. Speciaal voor starters hebben wij daarom een heel snel traject: een Meet & Greet. Op deze dag ontmoeten we elkaar en bekijken en bespreken echt jouw behoeftes. Als alles goed verloopt kan je aan het einde van de dag een nieuwe baan hebben. 

Candidate Journey Young Professional

 

Online sollicitatie tips

Bij Sogeti omarmen wij het hybride werken. Soms op kantoor voor teamoverleg en de gezelligheid en verder vanuit huis. Het merendeel van de interviews zal online plaatsvinden. Om je goed voor te bereiden, hebben we een aantal tips voor een perfect online interview. Wil jij liever een gesprek op kantoor in Vianen of Groningen voeren, dan kan dat natuurlijk ook.

sollicitatie-tips-sogeti

Andere vragen kan ik beantwoorden

Profiel foto Chiel Kronenburg Manager Recruitment
Phone number: +31627746316

Overtuigd?

Stuur vandaag nog jouw cv aan ons op of bekijk de vacatures.

Naar vacature