SoPlay-Gamenight

SoPlay Gamenight Halloween

De eerste gamenight sinds lange tijd was zó leuk dat we er dit najaar gewoon weer een organiseren! Op donderdag 27 oktober! Zien we jou daar?

Spooky Gamenight op 27 oktober

Deze gamenight heeft als thema Halloween. De hele verdieping zal in stijl aangekleed zijn en als je wil mag je verkleed komen. Het nerfgun toernooi is ook weer terug, dit keer in een spookachtige setting. Verder is de avond zoals je van ons gewend bent: veel games en bordspellen, veel gezelligheid en goed eten en drinken.

We game, you game

Ben jij nog nooit op een van onze gamenights geweest en ben je wel benieuwd wat het inhoudt? Dit is wat je ongeveer kan verwachten: een Arcadehal (met o.a. FIFA, MarioKart, Rocket League), Nerfgun Battle Arena, heel veel bordspellen, VR games en natuurlijk foodtrucks. Beeld zegt meer dan woorden, dus bekijk de aftermovie.

Watch Dit was de Sogeti SoPlay Gamenight 2022 on YouTube.

Programma

  • 17:00 - 18:00 Pre-party XR
  • 17:00 - 19:00 Foodtrucks
  • 18:00               Start games
  • 22:00               Einde avond

Ben jij erbij?

De gamenight wordt een supervet feest. Helaas hebben we inmidels het maximale aantal deelnemers bereikt. Wil jij er zeker van zijn dat je de volgende keer er wél bij kan zijn? Stuur dan een berichtje naar Vincent. Je krijgt dan in het voorjaar een bercihtje als de volgende wordt gepland.

Krijg jij hier ook zoveel energie van?

Ben jij iemand die graag de schouders onder je werk zet én daarbij van veel gezelligheid houdt? Bekijk dan de vacatures of neem contact op met een van de recruiters voor een oriënterend gesprek.

Bekijk de vacatures

Game on

17:00 - 22:00
Sogeti - LangeDreef 17 Vianen