Studenten

Op zoek naar een IT-stage, afstudeeropdracht of traineeship? Wij houden graag contact met de volgende generatie IT-professionals. Zie jij jezelf als onderdeel van die groep? Lees dan snel verder en bepaal hoe jouw toekomst in bij Sogeti eruit ziet.

Samenwerkingsverbanden met en gastcolleges op hogescholen en universiteiten geven ons de kans om studenten te laten zien wie we zijn, wat we doen en hoe we dat doen. Daarnaast nodigen we studenten regelmatig uit voor inhouse meetings. Dit doen we om contact op te doen met toekomstige IT-professionals. Daarom hebben we voor jou verschillende mogelijkheden.

IT-stages en traineeships

Denk bijvoorbeeld aan een IT-stage, een traineeship op het gebied van Java of een IT-afstudeeropdracht. Daarnaast hebben we de Studentenunit. Deze is opgericht om studenten te laten proeven van ons vak in al haar facetten.

Binnen de Studentenunit kun je cursussen volgen, meetings bijwonen en studievraagstukken bespreken met ervaren Sogetisten. Sinds dag één is de Studentenunit een succes. Sterker nog, hij wordt ieder jaar groter en actiever.

Werken bij Sogeti

We hopen natuurlijk dat je dankzij deze website al een goede indruk krijgt van Sogeti als ICT-dienstverlener en eventuele werkgever. Misschien heb je al lang ontdekt dat werken bij Sogeti echt iets voor jou is. In beide gevallen kun je contact met ons opnemen via onderstaande link. Of je nou zeker denkt te weten dat je wilt werken bij Sogeti of wanneer je extra informatie nodig hebt.