Studenten

Sogeti vindt het belangrijk om contact te hebben en te houden met de volgende generatie IT-professionals. Dit doen we onder meer met gastcolleges op hogescholen en universiteiten, het aangaan van samenwerkingsverbanden en door studenten uit te nodigen voor inhouse meetings. Zo krijgen wij de kans te laten zien wie we zijn, wat we doen en hoe we dat doen. En is het aan jou om op basis daarvan te bepalen hoe jouw toekomst in deze branche eruitziet.

Jouw toekomst bij Sogeti?

Om de contacten die we opdoen met de toekomstige IT-professionals verder gestalte te geven, biedt Sogeti diverse mogelijkheden. Denk aan stage-opdrachten, afstudeeropdrachten en de Studentenunit. Opgericht om studenten te laten proeven van ons vak in al haar facetten. Cursussen volgen, meetings bijwonen en studievraagstukken bespreken met Sogetisten. De Studentenunit was vanaf dag één een groot succes. Sterker nog, de unit wordt steeds groter en actiever.

Werken bij Sogeti

We hopen dat je een goede indruk krijgt van Sogeti als ICT-dienstverlener en/of werkgever. Dat je weet of we als werkgever bij jou passen. Of het idee van werken bij een soortgelijk bedrijf je aanspreekt. Heb je interesse in een kennismaking?

Of wil je eerst nog wat meer informatie over de Studentenunit?