Studenten

Waar kies je voor als de wereld aan je voeten ligt? Wij geven je graag de kans om daar achter te komen.

Foto Sogeti werknemer

Waar kies je voor als de wereld aan je voeten ligt?

Als student ligt de wereld aan je voeten. Genoeg keuzes om te maken! In wat voor omgeving sla jij bijvoorbeeld het liefst je vleugels uit? Bij Sogeti geven wij je graag de kans om daar achter te komen. Dat kan via een stage, een afstudeeropdracht of een traineeship. Maar we bieden je ook de Studentenunit: een uniek kijkje in de keuken bij Sogeti, waarbij je al tijdens je studie via workshops en technische meetings getraind wordt door The Technology Leaders. 

Samen meer uit je studie halen?

Bij Sogeti heb je als student ook toegang tot de opleidingen en trainingen van de Sogeti Academie. De focus ligt uiteraard op het IT-vak, maar we besteden ook veel aandacht aan je persoonlijke vaardigheden. Een greep uit ons aanbod? Denk aan Angular JS, AWS, Azure, Agile, TMap®, Timemanagement of Effectief Communiceren . Met de Studentenunit-coördinator van Sogeti stel je een persoonlijk opleidingsplan samen. Zo halen we samen nóg meer uit je studie.

Man of vrouw van de wereld?

Bekijk de vacatures en mogelijkheden en solliciteer vandaag nog. Staat jouw IT-uitdaging er niet bij stuur ons dan een open solliciatie.

Contact

E-mail Erik