Testing Thursday Event

Testing Thursday - De impact van CICD

Testing Thursday

Twee professionals van Sogeti praten je in een uur bij over de impact van CI/CD. Benieuwd? Meld je aan voor de volgende Testing Thursday op donderdag 23 juni om 17.00 uur.

Testing Thursday - De impact van CI/CD

CI/CD is bijna niet meer weg te denken voor veel organisaties, maar wat is het nu eigenlijk? Heb je als organisatie CI/CD nodig om waarde toe te voegen voor je klanten en wat is de impact hiervan op het software ontwikkel proces? Met behulp van CI/CD worden veel processen aan elkaar gekoppeld wat de nodige uitdagingen met zich mee brengt. Ook als Test (Automation) Engineer zul jij hier te maken krijgen. Hoe passen jouw werkzaamheden in zo’n pipeline? Hoe kan jij hier aan bijdragen? Naast het beantwoorden van deze vragen kijken we naar hoe CI/CD organisaties kan helpen sneller en met meer vertrouwen waarde toe te voegen door software zo snel als mogelijk naar productie uit te rollen.

Watch Testing Thursday - De impact van CI/CD on YouTube.

Het belooft een mooie Testing Thursday te worden welke als introductie dient voor een langere reeks over GIT, CI/CD en nog veel meer!

Introductie Erik en Ghislain

Erik Jansen is Dev Test Expert bij Sogeti en ingezet als DevOps Engineer bij KPN interactieve TV. Hij is dagelijks bezig met software development, automatisering, het opzetten van CI/CD pipelines, kubernetes, docker, test automation en behavior driven development. Voor zijn inzet bij KPN was Erik Test Specialist bij Ericsson Broadcasting. Daarnaast geeft hij regelmatig workshops en presentaties aan verschillende klanten van Sogeti over CI/CD. In zijn vrije tijd is hij graag aan het windsurfen of bouwt hij verder aan zijn automatische cocktailmachine.

Ghislain Gabriëlse is Dev Test Expert met een specialisatie in het opzetten van Test Automation Frameworks en deze integreren in nieuwe of bestaande CI/CD pipelines. Het liefst werkt hij in Devops projecten waar hij moderne Cloud technologieën en Test Automation tools kan toepassen. Ghislain coacht regelmatig grotere groepen Test Automation Engineers in het effectief toepassen van automation om hun werkzaamheden efficiënter te kunnen uitvoeren.

Aanmelden

Kan ik je helpen?

Tinus Vellekoop Unitmanager

17:00 - 18:00
Online Vianen