Testing Thursday Event

Testing Thursday - Ontwikkelingen binnen Test Automation en Robot Framework

Twee professionals van Sogeti praten je in een uur bij over ontwikkelingen binnen Test Automation en Robot Framework. Benieuwd? Bekijk het hier.

Test Automation en Robot Framework

Deze editie staat in het teken van Test Automation en Robot Framework. We kijken terug op Robocon 2023 en de ontwikkelingen binnen Robot Framework van het afgelopen jaar. En natuurlijk op wat dit kan betekenen voor de toekomst van de tool en Test Automation in het algemeen.

Watch Testing Thursday  - Ontwikkelingen binnen Test Automation en Robot Framework on YouTube.

Robocon

Tim de Groot, Test Automation Expert en Mark Moberts, Senior Dev Test Engineer, zijn de gasten en bespreken Robocon tijdens deze Testing Thursday. Tim en Mark zijn de trainers van de Robot Framework Masterclass binnen Sogeti. Beide hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in Test Automation (met Robot Framework) in hun opdrachten. Ze gaan het hebben over een aantal interessante onderwerpen die voorbij gekomen zijn tijdens de Robot Framework Conferentie (Robocon). De verschillende lessen die ze eruit hebben gehaald en hoe dit in te zetten is in de praktijk. Zo gaan ze het onder andere hebben over de updates van Robot Framework, Test Automation strategie, en code reviews van Test Automation code.

Deze sessie wordt gemodereerd door Dianne Kuijs, career manager Technical Test Engineering & Test Automation. 

Quality Engineering & Testing

Werken bij de marktleider op testgebied? Als test engineer lever jij een grote bijdrage aan de kwaliteit van de IT-toepassingen én van het proces om de toepassingen te realiseren. Vind er hierr alles over en bekijk jjouw mogelijkheden. 

Naar testengineer

Aanmelden

Kan ik je helpen?

Jeroen Groot Operations Manager Quality Engineering & Testing +316-55697334

17:00 - 18:00
Online Sogeti Studio