Testing Thursday Event

Testing Thursday - Usability Testing

Testing Thursday

Twee professionals van Sogeti praten je in een uur bij over Usability Testing en hoe je jezelf daarin kunt ontwikkelen. Benieuwd? Bekijk hem hier.

Terugkijken

Testing Thursday - Usability Testing

 

Donderdag 19 mei 17.00 uur was het weer zo ver! Er stond een nieuwe Testing Thursday op het programma en deze ging over Usability Testing.


Usability Testen is een mooie specialisatie binnen het testvak waarbij de focus met name ligt op gebruiksvriendelijkheid van applicaties. Wat is het belang van Usability testen en wat is er nodig om een goede usability test uit te voeren. En welke eigenschappen zijn belangrijk voor een usability tester ?

Tijdens Testing Thursday praten Jan Willem Huibregtsen, Robin Klein en Puck Blom jou graag bij over deze specialisatie binnen het testvak, hun ervaringen bij klanten en over de trends op het gebied van Usability.

Wie is Jan Willem Huibregtsen?
Jan Willem is Community manager van de community Agile Test Engineering, waar Usability Testing een specialisatie binnen is.

Wie is Robin Klein?

Robin is SAP Testmanager en medeoprichter van het  Usability Testing Guild van Sogeti. Het Usability Testing Guild heeft afgelopen jaren gave events georganiseerd op onder andere de UX Day en het Testival. Robin doet de organisatie van het Usability Testing Guild, coacht collega’s in verschillende test opdrachten en helpt sinds kort met de sales van nieuwe SAP klanten.

Wie is Puck Blom?
Puck is Senior Agile Test Engineer en lid van het Usability guild. Ze geeft regelmatig trainingen, o.a. voor Usability, coacht YP collega’s en is regelmatig als co-host te vinden op verschillende evenementen.

Kortom, hier wil je bij zijn! Schrijf je dan ook nu hier in!

 

 

Kan ik je helpen?

Tinus Vellekoop Unitmanager

17:00 - 18:00
Online Vianen