IT Vacatures

Application Development & Management

Werken als infra-consultant of DBA bij Sogeti

Klanten helpen om de IT-techniek vanzelfsprekend te láten zijn. Dat is de missie van Sogeti’s Application Development Management! Bekijk jouw mogelijkheden bij Sogeti!

Naar vacatures

Klanten helpen om de IT-techniek, die vanzelfsprekend zou moeten zijn, vanzelfsprekend te láten zijn. Dat is de missie van Sogeti’s Application Development Management (ADM)! Als je bij ADM werkt, zorg je ervoor dat de basis van bedrijven op orde is: de IT-infrastructuur, waaronder end user devices, serversystemen en netwerkverbindingen, het database landschap en de middleware componenten voor applicatie integratie. Met een sterk team van experts werk je voor een breed scala aan klanten uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven.

Application Development & Management bij Sogeti

De basis op orde brengen, dat doet Sogeti ADM vanuit twee verschillende takken van sport: Infrastructure Services en Databases (en Middleware). Werk je voor Infrastructure Services, dan help je klanten om hun IT-infrastructuur veilig en toekomstvast te ontwerpen, in te richten en te beheren. Je gaat onder andere aan de slag als engineer, specialist, consultant of architect, zowel in het Microsoft, Open Source als Netwerk domein. De afdeling Databases (en Middleware) van Sogeti ADM bestaat uit Oracle en Microsoft SQL Server database en middleware administrators, experts, consultants en architecten. Dit aangevuld met integratie specialisten en consultants die interfaces in complexe applicatie landschappen ontwerpen en implementeren.

Wat houdt jouw werk voor ADM in bij Sogeti?

Het inrichten en beheren van infrastructuren of juist van de databases zodat klanten veilig, schaalbaar en betaalbaar kunnen werken, dat wordt jouw voornaamste taak bij ADM. Als je voor Sogeti werkt, maak je deel uit van een breed netwerk aan expertise en zet je je in voor een indrukwekkend klantenportfolio. Er is simpelweg geen type klant dat Sogeti niet bedient. Van financiële organisaties tot overheid, van productiebedrijven tot verzekeraars. De klant ontzorgen door de cruciale randvoorwaarden te bewaken, dat is jouw prioriteit. 

Voor Sogeti staat jouw ontwikkeling centraal. Daarom zorgen we voor uitdagende opdrachten die jou helpen om je te ontplooien in het vakgebied. Je krijgt volop mogelijkheden om je kennis uit te bouwen met trainingen en avondsessies, maar ook om elkaar te leren kennen door middel van gamenights en uitjes. Als Sogetist ben je onderdeel van een gedreven groep mannen en vrouwen die elkaar graag ondersteunt om het beste uit zichzelf te halen. 

Wat je mag verwachten 

  • Informele werksfeer
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 
  • Gedreven collega’s met gedeelde passie voor het vak
  • Breed opleidingsprogramma

Bekijk onze infrastructuur- en Oracle-vacatures

Overtuigd? Dat horen we graag! Ga naar onze vacatures en solliciteer op jouw droomfunctie!

Naar vacatures

Kan ik je helpen?

Top Application Development & Management vacatures