Automation professional

IT Vacatures

Aan de slag bij Automation voor Sogeti

Als je binnen het domein Automation werkt voor Sogeti, loop je voorop in business engineering, RPA en test automation. Ontdek alles over werken bij Sogeti of bekijk direct de vacatures.

Naar vacatures

Een pioniersmentaliteit, die heb jij. Gebaande paden zijn niets voor jou. Kom maar op met die vernieuwing: de laatste ontwikkelingen op het gebied van automatisering wil jij niet alleen volgen, maar vormgeven. Dat kan! Als je binnen het domein Automation werkt voor Sogeti, loop je voorop in business engineering, Robotic Process Automation en test automation. Jij maakt processen slimmer, sneller en beter door ze te automatiseren. 

Aan de slag met Automation bij Sogeti

Samen met je Automation-team gaan voor resultaat, dat is jouw missie. Bij Sogeti wordt de totale CI/CD-pipeline geautomatiseerd en kun je aan de slag met business engineering, test automatisering, en business process automation middels RPA. Of word allround automation engineer en automatiseer de volledige pijplijn!

Bij Sogeti automatiseer je bedrijfsprocessen voor de meest uiteenlopende klanten. Veel klanten willen bijvoorbeeld sneller en vaker aanpassingen in hun applicaties maken, of een optimaal efficiënte helpdesk inrichten. Deze en veel andere processen lenen zich perfect voor automatisering. 

Waarom kiezen voor Automation bij Sogeti?

Als je voor Automation kiest bij Sogeti, kies je voor innovatie. Voor Sogeti draait het om klanten, innovatie en jouw persoonlijke ontwikkeling. Binnen het domein Automation werk je in een nieuwe markt waar de laatste ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Je werkt voor een grote diversiteit aan klanten: van banken tot bouwbedrijven, van retail tot overheid.

Bij Sogeti krijg jij de ruimte om verbreding én verdieping op te zoeken. Binnen het domein van Automation, maar ook in je eigen carrière. Flexibiliteit en ontwikkeling staan voorop bij Sogeti. Je stippelt je eigen carrièrepad uit en kunt eindeloos groeien. 

Wat je mag verwachten 

  • Informele werksfeer
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 
  • Gedreven collega’s met gedeelde passie voor het vak
  • Breed opleidingsprogramma

Automation vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden?  Bekijk dan eens onze Automation vacatures.

Naar vacatures

Kan ik je helpen?

Top Automation vacatures

Test Automation Engineer Vacature

Test Automation Engineer Vacature Jij, Test Automation Engineer, speurt naar mogelijkheden om testprocessen naar een hoger niveau te tillen.…

Ervaring: Professional