Business en IT

Christa Business Analist

Werken op het snijvlak van Business en IT

Als linking pin tussen IT en organisatie weet jij de IT-vraag duidelijk te krijgen en kun je de organisatie ondersteunen bij het operationeel maken en in gebruik nemen van de nieuwe systemen. Vind hieronder meer informatie over de verschillende rollen of bekijk de vacatures.

Naar vacatures

Werken aan innovatie

Jij bent de haarlemmerolie in een IT-transformatie – als architect, business analist, PMO’er, scrum master of projectmanager. Je bent bekend met het landschap en bent graag sparringpartner van de organisatie om samen naar de meest passende innovatie op zoek te gaan. En daarna begint voor jou écht het leukste deel van het werk. Alle verschillende wensen en mensen bij elkaar brengen en zorgen dat het project op tijd en binnen budget wordt opgeleverd.

We make technology work

Onze klanten komen regelmatig met de vraag om een proces slimmer in te richten of om te innoveren. Wij zijn bekend met de verschillende technologieën die er op dit moment in de markt zijn en hoe we die inzetten om de doelstellingen van de business te kunnen realiseren. Wij zijn in staat om de wens of functionaliteit te verwoorden en vervolgens door te vertalen naar kant-en-klare blokken waar een IT-afdeling of leverancier mee aan de slag kan. Wij zorgen ervoor dat de developers producten maken waar de organisatie mee kan werken.

Veel expertise en plezier in een team

Sogeti’s groep van ruim 300 Business & IT-professionals is indrukwekkend te noemen, maar toch klein genoeg om elkaar persoonlijk te kennen. Onze DYA-aanpak is toonaangevend binnen Nederland waarbij het proces om te komen tot een architectuur belangrijker is dan de architectuur zelf! Op onze jaarlijkse DYA-dag delen wij onze visie altijd graag met vakgenoten. Maar wij hebben ook agile coaches, scrum masters, business analisten, PMO-ers en projectmanagers in ons team. Allemaal professionals die de taal van de IT begrijpen en het weten toe te passen (of te vertalen naar) op de vraag van onze klanten.

Robert Business Analist

Kennis delen als Business Analist

Robert Vissers werkt al vijftien jaar met veel plezier als Business Analist en hij deelt graag zijn kennis - van lesgeven tot spreker bij een conferentie. Lees zijn blog!

Christa Business Analist

Verbeteren van processen

Informatietechnologie is voor Christa Kleipas als Business Analist geen doel op zich maar een middel om verandering te bereiken. Maak kennis met Christa!

Architectuur is mensenwerk

Architectuur is mensenwerk

Zo'n 13 jaar geleden stapte Ton Eusterbrock over naar Sogeti. “Daar gebeurt het, daar wordt het vak ontwikkeld” dacht hij.

Veel ruimte voor groei en ontwikkeling

Je wilt je graag ontwikkelen en dat kan bij ons. Sterker nog: er zit geen rem op, zo belangrijk vinden wij jouw groei. Niet alleen in je skills, maar zo breed mogelijk. Binnen Aan onze Sogeti Academy zijn vele certificaten te behalen van IPMA, Togaf, ArchiMate, Prince II tot Scrum-master. En hebben we het niet in huis, dan kun je deze extern behalen.  Je kunt ook verder dan je huidige rol groeien. Van Business Analist naar Architect of Projectmanager of Agile Coach/Scrum master. En PMO is een mooie opstap richting Projectmanagement. De mogelijkheden zijn er, het is aan jou om de kans te pakken.

Wat je mag verwachten

  • Een leuke groep collega's die altijd voor je klaarstaan.
  • Veel onderlinge samenwerking en mogelijkheden om lekker te sparren.
  • Volop kansen voor jouw persoonlijke groei.
  • Veel mogelijkheden tot netwerken bij de community.
  • Voorop lopen met innovatie bij de top van het Nederlandse bedrijfsleven.
  • Volop ruimte voor gezelligheid buiten de werkvloer, zoals gamenights en de bioscoopdag!
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals mogelijkheid tot aankoop extra vakantiedagen, goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering, (telefoonabonnement met 10 GB, een laptop en optie tot een leaseauto.

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij benieuwd naar de verschillende specialisten die we zoeken? Bekijk dan onze vacatures.

Naar vacatures

Kan ik je helpen?

Jolanda Verhagen Senior Recruiter
Phone number: 0652327698

Top Business & IT vacatures

PMO (Engagement Officer) Vacature

PMO (Engagement Officer) Vacature Plannen is jouw tweede natuur. Structuur zit je in het bloed. Gewoon goed? Niet voor jou, jij gaat voor…

Ervaring: Professional