Cybersecurity-specialist

Youp BI Engineer

Bescherm de top van het bedrijfsleven

Is cybersecurity jouw passie en wil je iets wezenlijks bijdragen aan een veiligere wereld? Wil jij de top van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid beveiligen tegen hack-aanvallen en cybercriminaliteit?

In een wereld van hackers en cybercriminelen zorg jij voor de waterdichte beveiliging van de businesses van de klant. Als cybersecurity-specialist ben je leider in het veld als het gaat om de beveiliging van topbedrijven. Jij laat klanten zien dat bij Sogeti cybercrime geen kans heeft. 

Werken aan de cybersecurity bij grote internationale spelers

Met passie beveiligen betekent voor jou dat de klant zich niet hoeft te bekommeren om cyberrisico’s of (nieuwe) wetgeving. Je gebruikt jouw natuurlijke nieuwsgierigheid door jezelf bit voor bit te verbeteren en de maatschappij te beschermen. Je bent op zoek naar een organisatie die jou de gelegenheid geeft om echt impact te maken. Bij Sogeti werk je daarom niet alleen voor grote internationale spelers in de bancaire sector of de transport-, detailhandel-, verzekerings of telecombranche, maar ook voor de Nederlandse overheid. Jij beschermt klanten tegen hackers en cybercriminelen en zorgt ervoor dat deze organisaties voldoen aan de eisen van GDPR-wetgeving en privacybescherming. Bij Sogeti draag je als cybersecurity-specialist écht bij aan een veiligere wereld.

Beveiliging, een kwestie van samenwerken

“we delen veel, behalve wachtwoorden”

Ben je gek van techniek en wil jij topprojecten draaien? Haal je het onderste uit de kan om de beste cybersecurity-oplossing te leveren aan de top van het bedrijfsleven en de overheid? Durf je te anticiperen op mogelijke beveiligingsrisico's? Join de club, Join Sogeti, We make technology work! Je komt bij Sogeti terecht in een fijne community waar iedereen voor elkaar klaarstaat. Beveiliging is tenslotte een kwestie van samenwerken. Je werkplek: local touch, global reach. Naast het Sogeti Cybersecurity-centrum met hack-lab in Vianen en de satellietkantoren, werk je ook op project bij klanten door heel Nederland. Internationale ambities? Sogeti heeft ook projecten in het buitenland. Natuurlijk houd je dan contact met de thuisbasis, want uit het oog is nooit uit het hart.

Jouw baan bij Sogeti Cybersecurity

Help ik ben gehackt! Ik moet compliant zijn, wat moet ik doen? Welk risico loop ik met mijn software, diensten, producten of infrastructuur? Door de juiste risicoafwegingen voeg jij waarde toe voor de klant in de publieke, private en financiële sector. Zwaktes in een systeem? Jij spoort ze op en ontwikkelt, implementeert en/of bouwt en beheert effectieve oplossingen. Bij Sogeti staan alle IT-expertises tot je beschikking, zodat je snel tot de beste adviezen en risicoanalyses kunt komen. Want samen staan we sterker.

Werken als Young Professional Cybersecurity

Als jong talent wordt je omringd door ervaren collega's in diverse vakgebieden. Je krijgt alle kans om je zowel vakmatig als persoonlijk ontwikkelen. Sterker nog: dat wordt van je verwacht. Sogeti’s brede aanbod van trainingen, cursussen en certificeringstrajecten biedt je hiervoor alle gelegenheid. Heb je zin in een uitdagende werk- en opleidingsomgeving? Dan is Sogeti als nummer 1 dienstverlener een aantrekkelijke optie. Correctie: de aantrekkelijkste optie. Ben je enthousiast? Bekijk dan hier de vacatures. 

Werken als Cybersecurity Specialist 

Heb je een aantal jaar relevante werkervaring en wil je je verder specialiseren in je vakgebied te midden van een grote groep experts? Dat kan bij Sogeti. Je gaat aan de slag met de gaafste opdrachten uit de markt en krijgt een kijkje in de keuken van grote opdrachtgevers. Daarnaast word je uitgedaagd om je verder te ontwikkelen en gebruik te maken van Sogeti’s cursussen en opleidingen. Is jouw interesse gewekt? Bekijk dan hier de vacatures.

Wat kun je verwachten

  • Informele, plezierige werksfeer
  • Kennis- en opleidingscultuur
  • Levendige communities
  • Flexibiliteit om je te ontwikkelen
  • Ruimte voor creatieve inbreng
  • Interessant netwerk
  • Alle IT-expertises onder één dak
  • Continue innovatie
  • Gaafste opdrachten in de markt
  • Diversiteit aan opdrachtgevers

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk de cybersecurity-vacatures via onderstaande knop of vraag onze recruiter naar de mogelijkheden.

Kan ik je helpen?

Wouter Smit
Phone number: +31611844292

Top Cybersecurity banen

Cyber Security Consultant

Jij vindt digitale veiligheid essentieel en zoekt graag uit hoe je organisaties en systemen veiliger maakt. Met jouw vermogen tot kritisch analyseren…

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Vianen
Expertise: Cybersecurity

Cyber Security Analist

Wij geloven dat Security een enabler is voor mens en maatschappij. Door Security te integreren in ALLE facetten, bewegen we van veilig voelen naar…

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Vianen
Expertise: Cybersecurity

Ethical hacker

Jij gelooft ook dat hacken niet om tools draait, maar juist om nieuwsgierig zijn en het onbedoelde/ongewenste vinden. En jij bent iemand die dit…

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Vianen
Expertise: Cybersecurity