marijn-data-specialist

Data specialist

Wil jij het verschil maken met echte data?

Data een doolhof? Voor jou geldt: hoe meer data hoe beter. Als geen ander houd jij het overzicht en weet jij data in te zetten als asset. Vind er hieronder alles over en/of bekijk onze vacatures.

 

Passie voor data

Heb jij passie voor data en kun je deze slim interpreteren en creatief toepassen? Of heb je die kennis nog niet, maar wil je je 100% inzetten om alles over deze game-changer te leren? 

Klanten helpen data beter te begrijpen

Sogeti helpt haar klanten meerwaarde uit data te halen, de data beter te begrijpen én in te zetten als productiemiddel. Dit doet Sogeti op het gebied van diverse expertises, zoals Data Warehousing, Datamanagement, Visualisation, Big Data en Data Science. Sogeti ontwikkelt data warehouses, adviseert over privacygevoeligheid van data, helpt met datamanagement en zet data science en innovatieve technologie in om diepgaande inzichten te bieden. Bij Business Intelligence & Analytics werk je aan uitdagende innovatieve projecten. Ga jij een datawarehouse in de cloud ontwerpen? Of klantdata inzichtelijk maken in dashboards? Dat kan bij Sogeti.

Watch Middenin de dynamiek van de wereld van Data on YouTube.
Watch Laura is BI&A Engineer on YouTube.

Het team waar je bij aansluit

Ons team telt meer dan 130 knappe koppen. We hebben rollen als architecten, engineers, analisten en visualisatie specialisten. Door deze grote groep van experts blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en kun je je kennis verdiepen en verbreden tijdens pizzasessies, hackatons en trainingen. Even sparren met een specialist? Dankzij Sogeti's netwerk is er altijd een collega in de buurt.

Je werkplek  

Je kunt bij Sogeti zowel op projectbasis werken bij een van onze klanten of  daar gedetacheerd worden.  De duur van een opdracht varieert van een half jaar tot twee jaar. Op welke plek je ook aan de slag gaat, Sogeti zorgt ervoor dat je het contact met je collega's niet verliest. 

Jouw rol als data professional

Als data-engineer, -architect of -analist snap je als geen ander wat de waarde van data is. Je vertaalt klantvraagstukken naar de juiste technische oplossingen zodat de klant(organisatie) er de juiste conclusies of acties aan kan verbinden. Je hebt plezier in het werken in teamverband en draagt daar graag jouw steentje aan bij.

Wat je mag verwachten

  • Goede en informele werksfeer.
  • Een hechte club data collega's die altijd voor je klaarstaan om vragen te beantwoorden of te sparren.
  • Een persoonlijk ontwikkelplan, dus volop kansen voor groei.
  • Uitdagende en innovatieve projecten bij de top van het Nederlandse bedrijfsleven.
  • Volop ruimte voor gezelligheid buiten de werkvloer, bijvoorbeeld bij een bier & pizza sessie! Of tijdens onze gamenight en tech meetups!
  • Een salaris gebaseerd op jouw vaardigheden en ervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 26 vakantiedagen, een laptop en een optie tot een leaseauto.

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij benieuwd naar de verschillende Data-specialisten die we zoeken? Bekijk dan onze vacatures.

Kan ik je helpen?

Sogeti Maaike Somers Recruiter
Phone number: +31625755508

SoConnect Data Meetup

Regelmatig organiseren we meetups. In een informele setting praten we mede data-professionals bij over het vakgebied. Sluit je vrijblijvend aan bij onze meetup groep.

SoConnect Meetup

Top Data vacatures

Medior Data Engineer

Als Medior data engineer bij Sogeti heb je een cruciale rol bij onze klanten waar je het verschil maakt door de waardevo

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Utrecht
Expertise: Data

Business Intelligence Engineer

Er is zo veel data beschikbaar, maar wat kun je er allemaal mee doen? Voor onze klanten een vraag, voor jou een weet!

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Utrecht
Expertise: Data

Data Architect

Je neemt initiatief voor het opstellen, onderhouden en uitdragen van de data architectuur vraagstukken bij onze klanten.

Ervaring: Senior (5+ jaar)
Location: Utrecht
Expertise: Data

Robotic Process Automation Engineer (RPA)

Als Robotic Process Automation Engineer bij Sogeti speur jij continu naar mogelijkheden om bedrijfsprocessen naar een volgend niveau te tillen.

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Utrecht
Expertise: Data