High Tech professional

High Tech vacatures

De fysieke wereld digitaliseren

Werken binnen High Tech betekent je bezighouden met de nieuwste ontwikkelingen. Vind hieronder alles over werken als High Tech expert bij Sogeti of bekijk direct de vacatures.

Werken aan het nieuwste van het nieuwste

Het nieuwste van het nieuwste is voor jou niet nieuw genoeg! Jij bent een maker en je werkt daar waar software en hardware samenkomen. Je digitaliseert de fysieke wereld. Ontwikkelen in een R&D-omgeving is jouw droom. Jij bént high tech.

Werken binnen High Tech betekent je bezighouden met de nieuwste ontwikkelingen. Je levert producten voor de meest innovatieve bedrijven in binnen- en buitenland. Denk aan een Health Watch, nurse call-systemen voor ziekenhuizen en mechanica-onderdelen voor de state-of-the-art lithografiemachines. 

Het tech-team

Maak kennis met High Tech collega Lourens van Zaanen

 

Het team bestaat uit zo’n 200 ‘technofielen’; testers, mechanici, elektronica-, mechatronica-, robotica- en softwarespecialisten en enkele architecten en consultants. Samen werken jullie aan grensverleggende technologische oplossingen.

Standplaats

Je gaat je expertise inzetten bij een klant op locatie of op een van de locaties van Sogeti in het land. In Amersfoort en Eindhoven kun je aan de slag in een van de Sogeti-labs, met onder andere een 3D-printer en een robotarm.

Jouw baan bij High Tech

Je bent communicatief vaardig en draait je hand niet om voor een uitdaging. Je wil je graag ontwikkelen en kan niet wachten om innovatieve klussen op te pakken. Je vindt het uitdagend om bij verschillende bedrijven en in branches aan de slag te gaan. Herken je je hierin? Mooi, dan pas jij bij Sogeti! Check hier de vacatures.

Ervaren collega’s

Ben jij mechanicus of elektronicus? Dan kan het zijn dat Sogeti op zoek is naar jou! Heb jij minimaal enkele jaren relevante werkervaring en een opleidingsachtergrond in elektronica, mechanica of industriële vormgeving? Kijk dan zeker even bij de vacatures. Daarnaast is Sogeti altijd op zoek naar ervaren software-ontwikkelaars en testers. 

Young Professionals

Heb jij een opleiding in (embedded) software-ontwikkeling, elektronica of mechatronica en vind je niets leuker dan de zoektocht naar innovatieve technische oplossingen? Dan kun je aan de slag als engineer of tester binnen High Tech. Werkervaring hoef je niet te hebben, want Sogeti leidt je op. Je gaat een maand naar Ohio en volgt een opleidingstraject in Nederland, daarna kun je aan de slag!  

Wat je mag verwachten 

  • Informele werksfeer
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 
  • Gedreven collega’s met gedeelde passie voor techniek
  • Breed opleidingsprogramma

High Tech vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden?  Bekijk dan eens onze High Tech vacatures.

Kan ik je helpen?

Profiel foto Jeroen Pruissen
Unitmanager