High Tech vacatures

High Tech professional

De fysieke wereld digitaliseren

Werken binnen High Tech betekent je bezighouden met de nieuwste ontwikkelingen. Vind hieronder alles over werken als High Tech expert bij Sogeti of bekijk direct de vacatures.

Werken aan de meeste innovatieve High Tech-producten

Jij bent een maker en je werkt daar waar software en hardware samenkomen. Je hebt passie voor technologie en jij wil je graag ontwikkelen. Als kind haalde je al apparaten uit elkaar om ze vervolgens weer in elkaar te zetten. Herken jij jezelf hierin? Dan is ontwikkelen in een R&D-omgeving jouw droom!

Werken binnen High Tech betekent je bezighouden met de nieuwste ontwikkelingen. Je werkt samen met collega's en levert producten voor de meest innovatieve bedrijven in binnen- en buitenland. Denk aan een Health Watch, nurse call-systemen voor ziekenhuizen en mechanica-onderdelen voor de state-of-the-art lithografiemachines. 

Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI) en smart factories, soms kun je met nieuwe technologie High Tech complexiteit oplossen. En soms zijn technologische ontwikkelingen juist de oorzaak van toenemende complexiteit. Daarom focussen we ons bij Sogeti High Tech op nieuwe technologie. Samen met onze klanten onderzoeken we dagelijks innovatieve technologieën, bouwen we prototypes en verzorgen we de industrialisatie.

Het Tech-Team

Het team bestaat uit zo’n 400 ‘technofielen’: embedded testers, mechanici, elektronica-, mechatronica-, robotica- en embedded softwarespecialisten, architecten en consultants. Samen werken jullie aan grensverleggende technologische oplossingen. Sogeti High Tech heeft vijf verschillende competences die ons helpen om actief kennis te delen en focus te houden op innovatie.

Standplaats

Je gaat je expertise inzetten bij een klant op locatie of op een van de locaties van Sogeti in het land. In Vianen en Eindhoven kun je aan de slag in een van de Sogeti-labs, waar we dagelijks werken aan toffe projecten voor onze klanten.

Jouw baan bij High Tech

Je wil je graag ontwikkelen en kan niet wachten om innovatieve klussen op te pakken. Je vindt het uitdagend om bij verschillende bedrijven en in branches aan de slag te gaan. Herken je je hierin? Mooi, dan pas jij bij Sogeti!

Ervaren collega’s

Heb jij interesse in werken bij Sogeti High Tech? Dan is Sogeti op zoek naar jou! Heb jij enkele jaren relevante werkervaring en een opleidingsachtergrond in elektronica, software development, testing, mechanica of industriële vormgeving? Kijk dan zeker even bij de vacatures

Young Professionals

Heb jij een opleiding in (embedded) software ontwikkeling, elektronica of mechatronica en vind je niets leuker dan de zoektocht naar innovatieve technische oplossingen? Dan kun je aan de slag als engineer of tester binnen High Tech. Werkervaring hoef je niet te hebben, want Sogeti leidt je op. Je gaat een maand naar Ohio. Daar maak je niet alleen kennis met Sogeti, de universiteit biedt je óók een kennismaking met jezelf. Naast vakmanschap vinden we het belangrijk dat je als persoon ontwikkelt. Kies je voor Sogeti, dan kies je dus voor persoonlijke groei en ontwikkeling. De basisopleiding aan de Ohio University is bekroond met een ‘Program Excellence Award’ door de ‘Higher Education Association’. Daarnaast volg je een opleidingstraject in Nederland waarbij je aan de slag gaat met TMAP, C, C++, Python, Agile en nog veel meer.

Wat je mag verwachten 

  • Informele werksfeer
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 
  • Gedreven collega’s met gedeelde passie voor techniek
  • Breed opleidingsprogramma

High Tech vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden?  Bekijk dan eens onze High Tech vacatures.

Kan ik je helpen?

Top High Tech vacatures