Katinka Java Developer

Java Development

Leading in Java?

Wil je werken bij de best gecertificeerde Java community van Nederland? Onze Java-community is op zoek naar topontwikkelaars. Vind hieronder meer over werken als Java-specialist bij Sogeti en/of bekijk de vacatures.

Naar vacatures

Java is overal

Dat weet jij en dat weten wij. Maar nog lang niet overal tref je moderne Java-applicaties met de nieuwste technologie aan. Innoveren en up-to-date blijven is echter essentieel voor bedrijven, om hun relevantie te behouden. Door ons voortdurend te focussen op het realiseren en in stand houden van state-of-the art oplossingen in de vorm van innovatieve applicaties met een hoge kwaliteit helpen wij bedrijven wél relevant te blijven. Daarmee zijn wij uitgegroeid tot de absolute top in het vakgebied. Wij werken voor de top van het Nederlands bedrijfsleven en de overheid, onder meer voor KPN, Nationale-Nederlanden, Rabobank, ABN AMRO, KLM, Alphabet, de Politie en ProRail.

Jouke Java Developer

Als ik de Java-code kan kraken

Als Jouke van der Weij heeft uitgevonden hoe iets werkt en er progressie in kan maken om tot een goed resultaat te komen gaat hij met een goed gevoel naar huis. Dat is wanneer hij denkt: daarvoor ben ik Java developer! Lees zijn blog.

Katinka Java Developer

Een goede vlog gaf de doorslag voor een mooie titel

Katinka Slingerland is Senior Java Developer én Sogetist of the Year. Het allerleukste aan dit werk vindt ze de afwisseling, dus meerdere taken op een dag vervullen. Lees haar blog

Lisa Java Developer

Van twee walletjes eten als Java developer in Groningen

Lisa Halman werkt als Java developer vanuit Groningen. Energie heeft ze ruim voldoende en die zet ze graag in om de Java community te laten groeien. Lees haar blog!

Edo Java Solution Architect

Return of the (Java) legend

Edo Hendriksen kreeg een mooie uitdaging aangeboden bij een andere werkgever. Door te vertrekken, besefte hij wat hij achter had gelaten. Lees waarom hij weer terug is bij Sogeti!

Wij hebben een passie voor technologie

De Java Developers en Architecten bij Sogeti hebben een passie voor technologie. We zijn trots dat we de best-gecertificeerde Java Community zijn. We hebben meer dan 100 leden door heel Nederland met expertise in OOP- en FP-talen zoals Java, Kotlin en andere JVM-talen. We zijn breed geïnteresseerd en veelzijdig, en daarom ook uitstekend thuis in bijvoorbeeld frontend-technologieën, testautomatisering, CI/CD-pipelines en containertechnologieën, zoals Docker en Kubernetes. Kwaliteit zit ons in het bloed. We werken standaard volgens de principes van Code Maintainability, Secure Coding en Clean Code & Architecture. Dit dragen we ook uit bij onze klanten. Ook experimenteren we graag met innovatieve technologieën op het gebied van AR, Chatbots, AI en IoT. We hebben zelfs meerdere projecten lopen met deze technologieën bij onze klanten. 

Het delen van kennis is essentieel voor de verdere versterking van ons vakgebied. We werken daarom samen met de NLJUG, zijn onderdeel van de redactiecommissie van het Java Magazine en organiseren online Meetup events. Naast kennisdeling houden we ook van ontspanning - work hard, play hard. We zoeken elkaar graag op tijdens Java Friday en pakken daar de tijd voor. Soms tot in de late uurtjes. 

Ontdek wat wij je te bieden hebben

Van starters tot zeer ervaren architecten. Wij verwelkomen graag Javanen met een passie voor technologie bij onze Java Community! Vind onze Java-vacatures via onderstaande knop.

Naar vacatures

Kan ik je helpen?

Sogeti Tanja Nieboer
Phone number: +31621410771

Join our group

Sogeti Java Community Meetup

MeetUp op YouTube

Terugkijken MeetUps

Top Java-vacatures

Senior Java developer

Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de Community en daarbuiten. Regelmatig organiseren we (online) events.

Ervaring: Senior (5+ jaar)
Location: Vianen
Expertise: Software Development

Java developer

Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de Community en daarbuiten. Regelmatig organiseren we (online) events.

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Vianen
Expertise: Software Development

Software Architect Java

In deze rol stel je de architectuur op, gebaseerd op de veranderbehoefte.

Ervaring: Senior (5+ jaar)
Location: Vianen
Expertise: Architectuur