Microsoft Development

Suzanne Jenniskens

Pionieren met Microsoft-technologie

Wil jij werken aan de nieuwste generatie Microsoft oplossingen? Vind hieronder meer informatie over werken als Microsoft-specialist bij Sogeti en/of bekijk de vacatures.

Naar vacatures

Werken aan innovatieve en slimme technologie

Jij vindt dat het beter kan. Sneller. Simpeler. Jij innoveert door bedrijven te ondersteunen met de nieuwste generatie Microsoft-oplossingen.

Martijn Mulder
(Lead Developer Microsoft)
Suzanne Jenniskens
(BackEnd Developer Microsoft)

 

Innoveren

Werken bij Sogeti’s Microsoft, betekent bouwen aan de ontwikkeling van een slimme thermostaat, een smart charge-oplossing bedenken voor elektrische auto’s of het nationale energielabel verbeteren. Je innoveert niet alleen voor je klant, maar bent ook zelf continu in ontwikkeling. Via dynamische community guilds bouw je aan je kennis en ontwikkeling waardoor de wereld van Microsoft zich volledig aan je ontvouwt. Niet voor niets verwijst Microsoft zelf naar de experts van Sogeti.

Smart Charging

Het Microsoft-team: technologie en plezier in één

Sogeti’s Microsoft-team bestaat uit ruim 170 Power Platform, Azure-, .Net, Front-end en Office 365-specialisten. Als software engineer bouw je samen in DevOps-teams aan enterprise- en front-end applicaties, of aan nieuwe IOT, Chatbots of AI-oplossingen in een native Cloud-omgeving. Office 365-specialisten implementeren intranet- en samenwerkingsomgevingen die onderdeel zijn van de Sogeti Smart Workspace-solution. En de Cloud Architectuur? Die is in handen van Sogeti’s Cloud Architecten.

Je werkplek

Als software engineer of architect pas je de Microsoft-technologie zo toe dat jouw klant flexibeler, klantgerichter of kostenefficiënter kan werken. Dat kan zowel bij de klant op locatie als op een van de werklocaties van Sogeti. Zie jij jezelf al zitten in Sogeti’s DevOps-projectenlocatie Bink36 in Den Haag?

Jouw baan bij Sogeti Microsoft

Hou jij van Microsoft-technologie en maak je graag deel uit van een energieke organisatie? Check dan de vacatures op de vacature pagina.

Naar vacatures

Kan ik je helpen?

Annemieke Stigter Recruiter
Phone number: + 31 615 618 275

Top Microsoft-vacatures

Microsoft 365 engineer

Microsoft 365 engineer Sogeti Smart Workspace is dé cloud werkplek oplossing voor bedrijven. Door deze oplossing hebben de vele klanten van Sogeti…

Ervaring: Professional

.NET Developer

.NET Developer De uitgebreide versie Jij hebt ruim twee jaar ervaring als developer. Nu wil je graag je tanden zetten in nog complexere projecten.…

Ervaring: Professional

C# Developer

De uitgebreide versie Jij hebt ruim twee jaar ervaring als developer. Nu wil je graag je tanden zetten in nog complexere projecten. Samen met je team…

Ervaring: Professional