Accountmanager Digital Assurance & Testen

Sales talent

Klanten helpen met waardevaste IT-oplossingen

Sales en IT waren nog nooit zo’n enerverende combinatie. Grijp deze kans en start nu een salescarrière bij Sogeti. Vind hieronder alles over werken als Sales of Accountmanagement of bekijk de vacatures.

Naar vacatures

Sales en IT waren nog nooit zo’n enerverende combinatie

De ontwikkelingen rondom Business Intelligence, Cloud, Internet of Things en Security hebben een enorme impact (op onze klanten) en maken het speelveld voor jou als commercieel talent uitdagender dan ooit.

Word jij onze nieuwe Sales topper?

Technische innovaties, complexe projecten, nieuwe business modellen en disruptieve marktspelers; je komt ze bij Sogeti allemaal tegen. Sterker nog, jij bent de verbindende factor in dit geheel. Met maar één doel voor ogen: resultaat.

Dit betekent dat jij als Sales de snel veranderende behoeften van onze klanten in de sectoren Public, Finance of Private weet te vertalen in waardevaste IT-oplossingen. En minstens zo belangrijk: deze ook goed weet te verkopen. Met kennis van zaken. Op gevoel. En met passie. Gesterkt door de wetenschap dat je het gezicht bent van een van de beste IT-dienstverleners van Nederland.

Watch Samen Excelleren | Yee-Fan Yeung  | Accountmanager on YouTube.

Jouw rol als Account Sales

Als Account Sales zorg je voor continuïteit van de omzet en verkoop je alle diensten van Sogeti bij grote klanten in de sectoren Public, Finance of Private. Je hebt globale kennis van IT en in een van de genoemde sectoren voel jij je als een vis in het water.

Je kernactiviteiten als Sales verantwoordelijke

  • Je bouwt en onderhoudt een relatienetwerk met je klant.
  • Je achterhaalt de behoeften van de klant en doet de klant voorstellen gebaseerd op de dienstverlening van Sogeti om in deze behoefte te voorzien. 
  • Je doet commerciële aanbiedingen bij de klant en onderhandelt zo nodig over de condities.
  • Je draagt zorg voor een goede administratie (facturering, contracten, debiteuren), maar laat je daarbij ondersteunen door stafafdelingen.
  • Voorspelbaarheid van je klant. Dit uit zich in een voorspelbare forecast en voorspelbaarheid van RFI’s .
  • Je informeert naar de uitvoering van diensten door onze professionals bij jouw klant. Hiertoe bezoek je de bij jouw klant ingezette medewerkers.
  • Jij verbreedt je kennis van onze dienstverlening en vergroot zijn commerciële vaardigheden door het volgen van gerichte trainingen en workshops.

Groei realiseren en uitdagingen aangaan

Kansen zien en benutten zit in je genen, dus ook op het gebied van new business krijg je bij ons alle ruimte. Wij vertrouwen volledig op jouw strategisch inzicht, je gevoel voor de markt, jouw netwerk en je commerciële vaardigheden om de door ons gewenste groei te realiseren. De vrijheid die daarbij hoort vinden wij vanzelfsprekend.

Andersom mag jij rekenen op maximale ondersteuning als het gaat om je eigen ontwikkeling. Sogeti biedt je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen, coaching en programma’s om jouw IT-kennis, je commerciële kwaliteiten én je soft skills te verbeteren. Ook deze uitdaging ga jij niet uit de weg.

Aan de slag als Sales?

Als jij je dan nog thuis voelt bij een ambitieus bedrijf met een informele, persoonlijke bedrijfscultuur, waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat, dan zit je bij ons helemaal goed. Kijk dan op onze vacature pagina naar de mogelijkheden die we op dit moment hebben voor Sales.

Naar vacatures

Kan ik je helpen?

Profiel foto Chiel Kronenburg Manager Recruitment
Phone number: +31627746316

Top Sales-vacatures