Werken als Business Intelligence-specialist

Foto: Masha Business Intelligence specialist Sogeti

Wil jij het verschil maken met echte data?

Data een doolhof? Voor jou geldt: hoe meer data hoe beter. Als geen ander houd jij het overzicht en weet jij data in te zetten als asset. Vind er hieronder alles over en/of bekijk onze vacatures.

Passie voor data

Heb jij passie voor big data en kun je deze slim interpreteren en creatief toepassen? Of heb je die kennis nog niet, maar wil je je 100% inzetten om alles over deze game-changer te leren? 

Klanten helpen data beter te begrijpen

Sogeti helpt haar klanten meerwaarde uit data te halen, de data beter te begrijpen én in te zetten als productiemiddel. Dit doet Sogeti op het gebied van diverse expertises, zoals Data Warehousing, Datamanagement, Visualisation, Big Data en Data Science. Sogeti ontwikkelt data warehouses, adviseert over privacygevoeligheid van data, helpt met datamanagement en zet data science en innovatieve technologie in om diepgaande inzichten te bieden. Bij Business Intelligence & Analytics werk je aan mooie en vaak innovatieve projecten. Ga jij het data warehouse in de cloud ontwerpen voor de Koninklijke Bibliotheek? Of cognitieve diensten inzetten om waarde te ontginnen uit videostreams? Dat kan. Bij Sogeti.

Het team waar je bij aansluit

Het BI&A-team telt meer dan 130 knappe koppen en bestaat uit consultants, architects, engineers en Young Professionals. Je vindt je vakgenoten uit de diverse specialisatierichtingen van Business Intelligence & Analytics on- en offline in levendige expertiseteams. Door deze grote kern van experts blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en kun je je kennis verdiepen en verbreden tijdens hackatons en trainingen. Even sparren met een specialist? Dankzij Sogeti's rijke netwerk is er altijd een collega in de buurt.

Je werkplek  

Je kunt bij Sogeti zowel op projectbasis werken bij een van de klanten via detachering of binnen het Center of Excellence, waar je meerdere projecten uitvoert en beheert. Op welke plek je ook aan de slag gaat, Sogeti zorgt ervoor dat je het contact met je collega's niet verliest. 

Jouw rol

Als data-engineer, -architect of -consultant BI&A ken je de waarde van interne en externe data. Jij weet dan ook meer businesswaarde te halen uit de data van de klant, waardoor je de klant op zijn beurt in staat stelt om zijn klanten optimaal te bedienen. Jouw vaardigheden op het gebied van samenwerking en communicatie in combinatie met een Agile-aanpak, zijn hierbij onmisbaar.

Wat je mag verwachten

  • Informele werksfeer
  • Eerlijke en open mentaliteit
  • Hechte club collega's
  • Levendige communities
  • Groot netwerk 
  • Gedegen opleidingstrajecten
  • Volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling
  • Innovatieve projecten

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij benieuwd naar de verschillende BI-specialisten die we zoeken? Bekijk dan de vacatures.

Kan ik je helpen?

Simone Valkonet Recruiter
Phone number: +31 622 403 313

Top Business Intelligence vacatures

Business Intelligence Engineer vacature

Business Intelligence Engineer Jij gaat graag uitdagingen aan! Als Business Intelligence Engineer werk je bij onze klanten. Jij bent onderdeel van…

Ervaring: Professional

Data Engineer vacature

Data Engineer Je levert fit for purpose data sets aan je klanten. Om dit te realiseren ben je communicatief vaardig en in staat om klant vraagstukken…

Ervaring: Professional

Data Architect vacature

Business Intelligence ArchitectJe neemt initiatief voor het opstellen, onderhouden en uitdragen van de data architectuur vraagstukken bij onze…

Ervaring: Professional