Young Professional

Foto Young Professional IT

Je wilt leren, veel leren. En je zowel vakmatig als persoonlijk ontwikkelen. Daarom ben je op zoek naar een baan die je uitdaagt en stimuleert. Een carrièrestap waarmee je het beste uit jezelf haalt. Aardige analyse van jouw requirements? Ontdek dan wat Sogeti je te bieden heeft!

Ons idee van jouw carrière

De toekomst van een organisatie staat in directe relatie tot de kracht van de medewerkers. Als onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, dan groeit Sogeti vanzelf mee. Daarom bieden we ICT-Professionals alle kansen om kennis en ervaring optimaal te verbreden. Young professionals geven we een vliegende start. Ook na het Young Professional Development programma biedt de Sogeti Academie permanente opleidingsmogelijkheden.

Sogeti Academie

Bij Sogeti kun je je als Young Professional ontwikkelen tot gecertificeerd Microsoft of Java engineer, leren testen met behulp van TMap®, je MCSA-certificaat behalen of de basis leggen voor projectmanagement. Ben jij gedreven en resultaatgericht? Vol van passie voor je vak? Dan is "the sky the limit" bij Sogeti. Laat je CV achter, dan matchen wij die aan één van onze openstaande vacatures. Wij zoeken met name Young Professionals die zich het liefst verdiepen in de techniek.

ICT is mensenwerk

We hechten veel waarde aan houding en mentaliteit. Vakbekwaamheid kun je namelijk leren, maar motivatie, enthousiasme en flexibiliteit moeten in je genen zitten. Ondanks alle nullen en enen is en blijft ICT tenslotte mensenwerk