Young Professional

Vind een baan als Young Professional bij de beste werkgever van Nederland.

Young Professional video Sogeti

Je bent een Young Professional, een Front-end Developer, Business Analist of misschien wel Functioneel Beheerder en je wilt blijven leren. Daarnaast vind je het belangrijk om jezelf zowel vakmatig als persoonlijk ontwikkelen. 

Klinkt dat bekend? Dan ben je vast op zoek naar een baan die je uitdaagt en stimuleert. En natuurlijk een carrière waarin je continu het beste uit jezelf kunt blijven halen. Is dat hoe jij naar jouw eigen persoonlijkheid kijkt? Misschien is werken bij Sogeti dan wel wat voor jou. Lees daarom snel verder en ontdek snel wat wij jou te bieden hebben!

Leren als Young Professional

De toekomst van een organisatie is in grote mate afhankelijk van de kracht van de medewerkers. Als onze collega’s zich dus blijven ontwikkelen, dan groeit Sogeti vanzelf mee. Daarom bieden wij onze IT-professionals alle mogelijke kansen om hun kennis en ervaring optimaal te verbreden. We geven je een vliegende start aan de hand van trainingen, cursussen, meetings, workshops en andere IT-opleidingen en leertrajecten in onze Sogeti Academie.

Bij Sogeti kun je als Young Professional jezelf bijvoorbeeld ontwikkelen tot gecertificeerd Microsoft of Java engineer, leren testen met behulp van TMap, je MCSA-certificaat behalen of de basis leggen voor projectmanagement. Het is een greep uit de mogelijkheden die wij bieden vanuit de Sogeti Academie.  

Openstaande IT Vacatures

Lijkt werken bij Sogeti jou wel wat? Laat dan snel je CV achter. Zodra wij jouw CV ontvangen hebben, matchen wij jou zo snel mogelijk aan één van onze openstaande IT-vacatures. Wij zoeken met name Young Professionals die zich het liefst verdiepen in de techniek. Wil je meer weten over het sollicitatieproces? Kijk dan hier.

Wij hechten ontzettend veel waarde aan de houding en mentaliteit van onze collega’s. Vakbekwaamheid is namelijk te leren, maar motivatie, enthousiasme en flexibiliteit zijn dat niet. Dit zijn eigenschappen die in je genen moeten zitten. Ondanks alle nullen en enen waar we mee te maken krijgen, is en blijft ICT tenslotte mensenwerk.

Dus ben jij die Young Professional, die Front-end developer, Business Analist of heb je een andere kwaliteit die bij ons van pas komt? Solliciteer dan snel!