Werken bij Sogeti

Sogeti is een ICT-dienstverlener die mensen uitdaagt om zich te blijven ontwikkelen en het optimale uit zichzelf te halen. Sogetisten zijn gepassioneerde vakmensen die actief bijdragen aan het resultaat van onze toonaangevende klanten. Sogeti is een ICT-dienstverlener met ruim 2500 medewerkers in Nederland.

Solliciteren

'Ik zocht een mooie start en kreeg drie weken Ohio', aldus een van onze nieuwe collega's. Dit is nou typisch Sogeti: je krijgt bij ons veel ruimte om je te ontplooien. Voor de starters betekent dit een training van drie weken in Ohio, waar we inmiddels meer dan tweeduizend collega's hebben verwelkomd. Maar ook ervaren professionals stellen we in staat om hun kennis op alle onderdelen bij te spijkeren. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Want onze medewerkers maken tenslotte het verschil in succes bij onze klanten.

Vacatures.

Jij wilt je vakmatig en persoonlijk ontwikkelen. Daarom ben je op zoek naar een baan die je uitdaagt en stimuleert. Een carrière waarmee je het beste uit jezelf haalt. Bovendien ben je niet snel uit het veld te slaan en ga je graag een uitdaging aan. Aardige analyse van jouw profiel?

Sogeti zoekt enthousiaste Young Professionals en ICT-Professionals die graag een uitdaging aangaan en niet snel uit het veld zijn te slaan.

Ontdek wat Sogeti je te bieden heeft!

Events.

TMap Dag 2015 op 29 september

TMap Dag 2015

We kunnen er niet omheen: IT-kwaliteit houdt ons meer dan ooit bezig. Onder het motto 'Ik test. Jij test. Wij testen.' gaan we dieper in op de verbindende rol van testen op het gebied van kwaliteit en zekerheid.

Meld je nu aan

MEET UP with the Pro's! Bekijk hier de verhalen van onze IT Professionals

Onverwacht inspirerende inhouse-avond voor Bedrijfskundige Informatica studenten

De Business Line ‘Testing Services’ van Sogeti organiseert een inspirerende avond voor studenten. We willen je laten zien wat nieuw is binnen dit veelzijdige vakgebied.

Onverwacht inspirerende inhouse-avond voor Bedrijfskundige Informatica studenten

Sogeti Java Challenge 2015

De eerste Sogeti Java Challenge op 6 juni is een echte 'funprogging contest' (gebaseerd op Java SE), die toegankelijk is voor iedere derde en vierde jaars Technische IT-student.

Schrijf je in voor de Sogeti Java Challenge