Thijs Boerma banner

Word software tester in 2 maanden

Ontdek dan ons High Performance Quality Engineering Traineeship, waar we jouw vaardigheden in Quality Engineering, persoonlijk leiderschap, communicatie en teamwork aanscherpen.

Sogeti | Marktleider en opleider in software testen

Als specialist in de software testen hebben wij een duidelijke visie en strategie op quality engineering en testing.
Met een eigen Sogeti Academy bieden wij onze eigen 500 software testprofessionals en klanten de meest geavanceerde trainingen in de markt. 

High Performance Quality Engineering traineeship

In dit traineeship duik je in automation frameworks zoals Robot Framework en maak je gebruik van Generative AI. Het programma ondersteunt de ontwikkeling van jouw softskills. Als Quality Engineer ben jij de cruciale schakel tussen gebruikers, ontwikkelaars en analisten. Het in kaart brengen van risico's, verstrekken van advies en het verkrijgen van waardevolle feedback uit applicaties behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Je draagt tevens de moderne kwaliteitsgedachte uit naar jouw omgeving.

Sogeti biedt een innovatief programma, met als hoogtepunt een unieke business course van de Ohio University, bekroond met een 'Program Excellence Award' door de 'Higher Education Association'.

Vanaf 2024 biedt het traineeship een verdieping in Generative AI in Quality Engineering. Generative AI zoals ChatGPT, Prompt Engineering en Natural Language Processing heeft een gigantische impact op ons vakgebied. Denk aan het inzetten van deze tooling voor testontwerp, testframeworks en het identificeren en rapporteren van bevindingen. We geven daarmee vanaf 2024 een nieuwe richting aan ons traineeship en daarvoor zoeken wij jou!

Werken bij Sogeti

Het High Performance Quality Engineering traineeship duurt 1 jaar en bestaat uit 4 kernonderdelen:

  1. Onboarding: Maak kennis met onze organisatie en collega's.
  2. Ohio Business Course: Ontdek jouw sterke- en verbeterpunten en pas deze toe als professional.
  3. Specialisatieopleiding: Behaal essentiële certificaten, waaronder TMAP, Tosca Automation Engineer, Professional Scrum Master en Cloud. Praktijkcasussen omvatten Frontend, backend en API-testen, evenals het werken met Robot Framework of Selenium.
  4. Verdiepingsmodules: Maak keuzes tussen Automated QE, Package based QE en Core QE.

Tijd voor ontspanning

Naast al het harde werk is er bij Sogeti geen week zonder toffe activiteiten. Onze levendige gaming-community komt regelmatig bijeen en trekt alles uit de kast, waaronder diverse games, de nieuwste consoles, Beatsaber in VR, foodtrucks en E-Sport competities.

Daarnaast organiseren we uitjes zoals: wintersport, mountainbiken op de Utrechtse Heuvelrug, zeilen op de Loosdrechtse plassen, en zijn er vrijdagmiddagborrels. Bij Sogeti heerst een warme cultuur, met collega’s die elkaar stimuleren om gezamenlijk naar een hoger niveau te groeien.

Aanmelden of meer weten?

Of neem contact op met onze razende recruiter Demi Bakker, via email demi.bakker@sogeti.com of bel naar +31615629752.

Solliciteer nu >

sven-vos-career_manager-youngp-professionals-sogeti.png

Recruiter Young Professionals