Sogeti cases Post NL jarenlange samenwerking

Wat maakt de jarenlange samenwerking met PostNL tot een succes?

Terug- en vooruitblikken

PostNL en Sogeti werken al jarenlang samen op het gebied van Cloud en Testing. Willem-Jan van Tongeren (PostNL) en Marco van den Brink (Sogeti) gaan met elkaar in gesprek over de samenwerking. Wat maakt deze succesvol en hoe ziet de samenwerking er in de toekomst uit? Bekijk het gesprek of ga direct naar de services die besproken worden!

Quality Assurance & Testing  Naar Cloud services

 

PostNL heeft een uitdagend jaar gehad. Nederland is meer online gaan kopen, wat de nodige uitdagingen met zich meebracht voor de logistieke operatie van PostNL. Marco van den Brink, Head of Sales bij Sogeti Nederland, gaat in gesprek met Willem-Jan van Tongeren, directeur IT Business Support bij PostNL, over wat de uitdagingen precies waren en welke rol Sogeti hierin heeft gespeeld.

Visie en implementatie

PostNL heeft de kracht om flexibel te zijn, zo bleek het afgelopen jaar. Inmiddels werkt PostNL al lang samen met Sogeti en is het tijd voor een korte terugblik. Zo gaan Marco en Willem-Jan in op de transitie naar de cloud van PostNL en benoemt Willem-Jan de testactiviteiten van Sogeti. Ze bespreken de visie op Quality Assurance & testmanagement die Sogeti heeft helpen neerzetten, de implementatie ervan en het inzetten van de juiste mensen op de juiste plek.

Samenwerking in het nieuwe normaal

Naast terugblikken, kijken Willem-Jan en Marco ook vooruit. Hoe ziet de toekomst van de samenwerking eruit? Bekijk het gesprek met daarin een korte terugblik en een blik op de toekomst!

Watch De samenwerking tussen PostNL en Sogeti on YouTube.

Meer weten?

Bekijk meer over de services die wij leveren bij PostNL.

Naar Quality Assurance & Testing Naar Cloud services

Deel dit succesverhaal

Kan ik je helpen?