webbbanner_dya_2023.png

DYA Dag 2023

Sense it before we make IT

In de snel veranderende omgeving van vandaag worden CIO’s, directeuren en architecten geconfronteerd met een ongekend niveau en verandersnelheid van complexiteit en onzekerheid. Tegelijkertijd lijken de technische mogelijkheden ongelimiteerd. Om deze uitdagingen aan te gaan, moeten we nieuwe manieren ontwikkelen om de samenhang van processen, gegevens en systemen te begrijpen en de ontwikkeling te kunnen besturen. Op deze inspirerende dag gaan we hierover in gesprek.

Het thema van dit jaar: "Sense it before we make IT"

In de doorontwikkeling van DYA leggen we nadruk op sensemaking, waarbij met behulp van nieuwe metaforen betekenis wordt gecreëerd uit complexe en ambigue informatie. Was DYA de bewezen methode voor het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van architectuur, met Sensemaking Architectuur krijgen we ook handvatten om vanuit betekenis weloverwogen, ethische, strategische en passende beslissingen te kunnen faciliteren.  

Programma

We werken aan een programma om een boeiende dag voor je neer te zetten, met ruimschoots gelegenheid om elkaar weer eens in het echt te ontmoeten. Binnenkort zullen we hier meer informatie over delen.

Praktisch

  • Vrijdag 12 mei 2023
  • BOVAGhuis te Bunnik

Voor wie?

  • Architecten
  • Informatieadviseurs
  • CIO’s

Verder is de DYA-Dag uitermate interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in enterprise en informatie architectuur, portfoliomanagement en business- en IT management.

Aanmelden DYA Dag 2023

Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om met je te communiceren over (het onderwerp van) dit event.

Bekijk de DYA Dag 2022 Webinar

Watch DYA webinar 2022 – Sensing the Situation on YouTube.

 

 

Bekijk de DYA Dag 2021 Webinar

Watch Sensing the situation | DYA Webinar on YouTube.

09:00 - 15:00
BOVAGhuis Bunnik