VINT Symposium

VINT Symposium 2016

Kom naar het VINT Symposium 2016: Unorganized - Applied Innovation for the Unorganization.

Het is tijd voor actie. De analisten van IDC zijn er stellig over. Zij beweren dat het digitale tijdperk afloopt en het transformatietijdperk nu is begonnen. Ook vanuit de economische theorie komt bijval. Zo spreken de neo-Schumpeterianen over een nieuwe ‘Gouden Eeuw’ die is aangebroken voor iedere organisatie “that gets it”. In deze ‘perfect storm’ van ongekende digitale mogelijkheden, is de organisatie zelf echter haar grootste vijand. Overgeorganiseerde bedrijven weten zich meestal geen raad met alle mogelijkheden. Op dinsdag 7 juni 2016 inspireren sprekers van het VINT Symposium hierover onder het thema:

Unorganized - Applied Innovation for the Unorganization

Om los te komen van oude denkpatronen laten we ons tijdens het VINT Symposium inspireren door andere disciplines, zoals biologie en architectuur. Die zetten we af tegen de digitale gereedschapskist van vandaag - van kunstmatige intelligentie tot de cloud en van het cyberleven op de blockchain tot de praktijk van IoT. Deze creatieve confrontatie biedt inspiratie voor uw eigen innovatie-agenda.

Technologie als digitale changemaker

Het karakter van de technologie staat haaks op de bestaande organisatiedoctrines. Decentraal versus centraal, een API-economie versus de oude economie en bottom-up versus top-down. Deze schijnbare tegenstellingen zijn echter te overbruggen zodra technologie niet meer wordt gezien als een simpel gereedschap, maar als een additionele, digitale as waarlangs nieuwe organisatievormen mogelijk worden.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u nieuwe ideeën opdoen voor ‘applied innovation’ in uw eigen organisatie? Bent u benieuwd hoe ‘unorganization’ kan bijdragen aan een slimmere en andere bedrijfsvoering? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of bekijk de actuele Events. 

Kan ik je helpen?

Profielfoto Menno van Doorn Principal VINT
Phone number: +31651270985

09:00 - 17:30
Spant! Bussum