VINT Symposium

Kom naar het VINT Symposium 2016: Unorganized - Applied Innovation for the Unorganization

VINT Symposium 2016

Het is tijd voor actie. De analisten van IDC zijn er stellig over. Zij beweren dat het digitale tijdperk afloopt en het transformatietijdperk nu is begonnen. Ook vanuit de economische theorie komt bijval. Zo spreken de neo-Schumpeterianen over een nieuwe ‘Gouden Eeuw’ die is aangebroken voor iedere organisatie “that gets it”. In deze ‘perfect storm’ van ongekende digitale mogelijkheden, is de organisatie zelf echter haar grootste vijand. Overgeorganiseerde bedrijven weten zich meestal geen raad met alle mogelijkheden. Op dinsdag 7 juni 2016 inspireren sprekers van het VINT Symposium hierover onder het thema:

Unorganized - Applied Innovation for the Unorganization

Om los te komen van oude denkpatronen laten we ons tijdens het VINT Symposium inspireren door andere disciplines, zoals biologie en architectuur. Die zetten we af tegen de digitale gereedschapskist van vandaag - van kunstmatige intelligentie tot de cloud en van het cyberleven op de blockchain tot de praktijk van IoT. Deze creatieve confrontatie biedt inspiratie voor uw eigen innovatie-agenda.

Technologie als digitale changemaker

Het karakter van de technologie staat haaks op de bestaande organisatiedoctrines. Decentraal versus centraal, een API-economie versus de oude economie en bottom-up versus top-down. Deze schijnbare tegenstellingen zijn echter te overbruggen zodra technologie niet meer wordt gezien als een simpel gereedschap, maar als een additionele, digitale as waarlangs nieuwe organisatievormen mogelijk worden.

Meld u nu aan voor het VINT Symposium 2016

Wilt u nieuwe ideeën opdoen voor ‘applied innovation’ in uw eigen organisatie? Bent u benieuwd hoe ‘unorganization’ kan bijdragen aan een slimmere en andere bedrijfsvoering? Kom dan op dinsdag 7 juni naar het VINT Symposium in Spant! te Bussum. In de aanloop naar het Symposium maken we gefaseerd de keynotes van het programma bekend.

Parkeren
Bij Spant is ruimvoldoende gratis parkeergelegenheid. Elektrische auto's kunnen voor de deur (gratis) opgeladen worden aan een van de twee oplaadpalen.Plan uw route naar Spant in.

Trein
Spant is gelegen nabij de treinstations Bussum-Zuid en Naarden-Bussum. Spant ligt op 15 minuten loopafstand vanaf station Bussum-Zuid. Volg de rode kunsttegels voor de looproute van station Bussum-Zuid naar Spant.

Bus
Neem vanaf station Naarden-Bussum of Bussum-Zuid bus 109 richting Hilversum. Stap uit bij de halte Dr. A. Kuyperlaan. Spant ligt op 3 minuten loopafstand. Bus 109 vertrekt twee keer per uur.

Updates

Conversational Office
Getagd in: Blog, Chatbot, Vint, Unorganized, Bots,

Een bot als collega?

Chatbot
Getagd in: Blog, Chatbot, Facebook, Vint, Verkenningsinstituut, Opinie, Unorganized, Vint Symposium,

Met chatbots gaat internet een nieuwe fase in!

Nell Watson - Singularity Univrsity
Getagd in: Blog, Sprekers, Vint Symposium, Event,

Wat kun je leren van de natuur bij het bepalen van innovatie strategiën?

Contact

E-mail Menno

Andere Events

QX-Day-2019

Quality Experience Day 2019

De Fabrique

Hoe passen organisaties agile, devops en continuous testing toe? Ontdek alle nieuwe ontwikkelingen in quality assurance en testing. Meld je nu aan voor de QX Day 2019.