SAP Testen

SAP Testen

Wilt u de risico’s rondom uw SAP-omgeving reduceren? Ga aan de slag met onze test-experts!

Grip op kwaliteit en kosten dankzij SAP Testen

Ondersteunt u uw bedrijfsprocessen in een SAP-omgeving? Dan is die omgeving van cruciaal belang. Dat betekent echter ook dat uw SAP-omgeving regelmatig gewijzigd wordt. Denk bijvoorbeeld aan wijzigingen in bedrijfsprocessen, uitbreidingen van functionaliteiten en noodzakelijk (technisch) onderhoud om bijvoorbeeld innovatie mogelijk te maken. Het doorvoeren van deze wijzigingen brengt de nodige risico’s en kosten met zich mee. Dankzij SAP Testen krijgt u grip op de kwaliteit van de door te voeren wijzigingen en de kosten die hieraan verbonden zijn.

Marktleider testen

Als marktleider op het gebied van testen bieden we een building block voor SAP binnen TMap HD, genaamd PRACTICES. Hiermee krijgt u grip op de kwaliteit en de kosten. Onze consultants zijn TMap-gecertificeerd en hebben daarnaast kennis van de SAP-modules. Tevens hebben ze ervaring met SAP-testautomatisering en de daarbij gebruikte tools als Solution Manager, Tosca en Cover.

Optimaliseren

Wij zorgen voor minimale kosten doordat we werkzaamheden die off-shore kunnen, daar ook uitvoeren. U kunt zich volledig richten op de inhoud van de wijzigingen die nodig zijn om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen door uw SAP-testactiviteiten aan Sogeti over te laten. Met SAP Testen richten wij de omgeving in en optimaliseren en automatiseren we deze daar waar nodig. Wij bieden u de diensten, ervaring en best practices om dit voor u te realiseren.

Meer informatie

Benieuwd hoe wij jouw organisatie hiermee kunnen helpen? Vraag direct expertise aan.

Expertise aanvragen

Kan ik je helpen?

Marco van Winsen Sogeti Head of Quality Engineering & Testing
Phone number: +31 886 606 600