Sogeti krijgt hoogste score als Microsoft Azure-expert

Sogeti Microsoft Azure

Ontdek cloud bij Sogeti

Sogeti helpt jouw organisatie om alles uit cloud technologie te halen. Benieuwd hoe wij kunnen helpen?

Ga naar cloud services Vraag expertise aan

Sogeti heeft opnieuw de accreditatie voor Microsoft Azure Managed Services Provider expert toegekend gekregen van Microsoft.

Waardering

Daar is een intensief auditproces aan voorafgegaan waarbij Sogeti de hoogste scores heeft ontvangen op het vlak van migratiekennis, inzet van tools en technologie en ervaring in grootzakelijke trajecten in bijvoorbeeld een cloud-native omgeving. “Extremely Sophisticated at MS Azure deployments!” is één van de citaten uit het Microsoft auditrapport. Daarmee is Sogeti als onderdeel van Capgemini één van de slechts 30 Microsoft servicepartners ter wereld met de meeste Azure-kennis en ervaring. Sogeti’s OneDeliver team is beoordeeld op vaardigheden rond cloud assessments, ontwerp, bouw en migratieprojecten en het beheer en optimaliseren van cloudomgevingen. Ook op het gebied van veiligheid en governance is Sogeti getoetst. Zo is alom waardering uitgesproken voor Sogeti’s Reference Architectuur. Volgens Microsoft heeft de IT-dienstverlener in projecten bijvoorbeeld bij PostNL, Eneco en Enexis aangetoond dat Sogeti voortdurend blijft investeren in professionals, operatie en technologie.

Complexe cloudprojecten

Steeds meer organisaties kiezen de route naar de cloud voor hun systemen en applicaties. Microsoft heeft een programma ontwikkeld in het Microsoft Partner Netwerk (MPN) waarin de meest capabele Azure-dienstverleners worden getoetst. Daarmee zijn organisaties verzekerd van hoogwaardige kennis en ervaring in complexe cloudprojecten, ook voor een cloud-native omgeving.

Uitmuntende score

“Met deze hernieuwde accreditatie versterkt Sogeti de relatie met Microsoft. Uiteraard zijn wij enorm vereerd dat Microsoft zich zo expliciet uitgesproken heeft over onze kennis en ervaringen in een Azure-omgeving. Op maar liefst alle 16 criteria hebben onze professionals een uitmuntende score weten te bereiken”, vertelt Harm Pul – Portfoliomanager Cloud.  OneDeliver is de clouddienstverlening van Sogeti die bestaat uit advies, migratietrajecten en beheerdiensten. Het is een zogeheten one-stop-shop voor cloudprojecten voor de ontwikkeling en het beheer van een cloud-ready omgeving op basis van de wensen van de klant. Daarbij doet Sogeti een beroep op vooraanstaande cloudtechnologie zoals Microsoft Azure. Binnen de Capgemini groep zijn duizenden Microsoft Certified Professionals en Microsoft Azure cloud-ontwerpers actief. In Nederland vertrouwen veel bedrijven en overheidsinstanties dagelijks op de kennis en ervaring van ruim 300 cloud consultants van Sogeti.

Meer weten over Sogeti en Azure? Neem contact op of vraag direct onze expertise aan.

Expertise aanvragen

Kan ik je verder helpen?

Christiaan Hoos Communitymanager Cloud
Phone number: +31 653 945 979