Modern App

Cloud transformatie: De sleutel tot wendbaarheid en innovatie

Verbeter je bedrijfsvoering met onze aanpak van app modernisering in de cloud. Ontdek hoe containerisatie en serverloos rekenen bijdragen aan flexibiliteit en schaalbaarheid. Ga voor gestage innovatie en groei met onze doeltreffende cloudoplossingen.

Stap over op cloud-enabled app modernisering, die wendbaarheid, efficiëntie en veiligheid brengt die aansluiten bij moderne bedrijfsvereisten. Door geavanceerde cloud-gebaseerde oplossingen zoals containerization en serverless computing te adopteren, kunnen bedrijven zich gemakkelijk aanpassen aan marktveranderingen en hun operaties opschalen. Het vereenvoudigt technische complexiteit tot een beheersbare en responsieve infrastructuur, waardoor je je kunt concentreren op waar je goed in bent.

De dagen van het volgen van een vast rijpingsmodel zijn voorbij - de zakenwereld van vandaag is simpelweg te snel daarvoor. Deze modellen geven vaak een vals gevoel van voltooiing, waardoor bedrijven het zicht op voortdurende innovatie en groei verliezen. Echte groei blijft evolueren; het stopt niet gewoon wanneer je je doel bereikt. Het is belangrijk om je operaties voortdurend te verfijnen en te verbeteren, met focus op haalbare en relevante doelstellingen die daadwerkelijk invloed hebben op je succes.

Sogeti en Microsoft zijn al meer dan 25 jaar strategische partners. Samen demonstreren we de kracht in onze technische afstemming en brengen we je het nieuwste eBook: ‘Start in control and stay in control – five cloud native adoption principles for enterprises’. Dit eBook zal dienen als je actiegerichte gids door dit landschap. Wij zijn hier om je te laten zien dat modernisering een doorlopende reis is, geen bestemming. Of je nu net begint aan je moderniseringsproces of al vooruitgang hebt geboekt, dit eBook zal je voorzien van de tools en inzichten die je nodig hebt om geïnformeerde beslissingen te nemen en betekenisvolle acties te ondernemen.

Het eBook, gecreëerd in partnerschap met Microsoft, stelt vijf sleutelprincipes voor effectieve omarming van cloudtechnologie:

 1. Innovatie over IT

  Dit benadrukt het belang van innovatie in het bedrijfsleven boven simpelweg het vergroten van IT-mogelijkheden. Hoe je generatieve AI-capaciteiten kunt infuseren in je applicaties en de natuurlijke interactie met gebruikers en gegevens kunt verbeteren terwijl de softwareontwikkelingscyclus dramatisch wordt versterkt door AI-assistentie bij het programmeren. Door flexibel te zijn en de juiste drijfveren voor verandering te kiezen, kunnen bedrijven voordelen zien door hun hele organisatie heen - niet alleen financiële winsten, maar ook in termen van klanttevredenheid, werknemersmoraal en klantbehoud.

 2. Gecontroleerde besturing

  Het tweede principe adviseert over het vestigen van controle door beleid. Door een klantgerichte, platform-gebaseerde IT-organisatie op te zetten, kunnen bedrijven ervoor zorgen dat ze een solide basis hebben om op te bouwen zonder vanaf nul te hoeven beginnen voor elk project. Regelmatig bijgewerkte regels betekenen controle behouden zonder flexibiliteit te beperken.

 3. Cloud-native fundering

  Het derde principe gaat over het bouwen op een cloud-native fundering, wat wordt gezien als de beste praktijk. Dit betekent cloud-native methoden omarmen als een standaard onderdeel van bedrijfsvoering om het meeste uit de cloud te halen.

 4. Veiligheid en naleving

  Dit principe benadrukt het belang van consistentie, veiligheid en naleving gedurende het proces. Het is essentieel om deze elementen in het weefsel van je operaties in te bedden. 

 5. Aanpasbaarheid en schaalbaarheid

  Ten slotte moedigen we bedrijven aan om systemen te bouwen die aanpasbaar en schaalbaar zijn. Dit omvat anticiperen op veranderingen en opschalen indien nodig, met technologieën zoals serverless computing die bedrijven in staat stellen gefocust te blijven op hun doelen zonder vast te zitten aan de onderliggende infrastructuur.

Drie inzichten

We hebben drie essentiële inzichten uit ons eBook uiteengezet. Terwijl je deze verkent, vind je actiegerichte stappen die je kunt gebruiken om bovenop de steeds evoluerende wereld van de cloud te blijven - stappen die Sogeti en Microsoft samen hebben uitgestippeld om je te helpen slagen.

 1. Actiegerichte inzichten voor directe implementatie

  In het diepgaande onderzoek van ons eBook ontdek je dat het veel meer is dan theoretisch - het is een gids die bedoeld is om te worden geacteerd. Aan het einde van elke sectie vind je Doelstellingen en Sleutelresultaten, of OKR's, die praktisch en klaar zijn om te implementeren. Dit zijn niet zomaar suggesties; het zijn concrete stappen die je in staat zullen stellen verandering te initiëren en controle uit te oefenen binnen je organisatie. Het eBook biedt je een blauwdruk om met vertrouwen vooruit te gaan, evenals een vooruitziende mindset die de weg zal banen voor toekomstige prestaties.

 2. Technologie als een product

  De cloud is niet alleen een technische bron; het is een product dat integraal onderdeel is van je bedrijfsstrategie. Dit eBook moedigt je aan om je technologie te zien door de lens van productontwikkeling - het is een doorlopend verhaal dat blijft evolueren met je bedrijfsbehoeften. De principes die we schetsen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je cloudreis aanpasbaar is en in lijn met de intentie achter je product, evoluerend als je aanbod rijpt en marktvragen verschuiven. Deze aanpak zorgt ervoor dat je strategie altijd relevant en altijd effectief is.

 3. De essentiële volgorde

  Controle in cloudadoptie gaat over meer dan alleen bestuur; het gaat over het begrijpen van de volgorde waarin dingen moeten worden gedaan. Het vierde principe van ons eBook - consistentie, veiligheid en naleving - moet in een specifieke volgorde worden ontvouwd om effectief te zijn. Je kunt geen veiligheid bereiken als je processen niet consistent zijn, en naleving volgt wanneer beveiligingsmaatregelen op hun plaats zijn. Deze gestructureerde aanpak zorgt ervoor dat elke stap voortbouwt op de vorige, resulterend in een robuuste en gecontroleerde cloudomgeving die de groei en innovatie van je bedrijf ondersteunt.

De uitgebreide DevSecOps-levenscyclus

Ons eBook gaat verder dan de traditionele CI/CD-pijplijn om een uitgebreide DevSecOps-levenscyclus te introduceren. Bij Sogeti begrijpen we dat CI/CD de ruggengraat is van DevOps, naadloos integrerend ontwikkelaars en IT-operaties. Maar er is hier een bredere context - Continue Architectuur (CA), Continue Integratie (CI), Continue Levering (CD) en Continue Testen (CT) zijn allemaal kritieke componenten. Wij leiden je door elk aspect, waarbij we laten zien hoe ze de CI/CD-methodologie ondersteunen en verbeteren en zorgen voor een robuustere en duurzamere aanpak voor software-implementatie.

Strategieën voor succes met Sogeti en Microsoft

Ons eBook brengt de beste inzichten en praktijken van Sogeti en Microsoft samen, opgebouwd over vijf jaar, om je een solide basis te geven in cloudadoptie. Beschouw het als een geconcentreerde dosis van onze beste denkwijzen en ervaringen, allemaal gericht op het helpen van jou om het meeste uit cloudtechnologieën te halen. Dit gaat niet over het beginnen vanaf nul. Het gaat over het verbeteren van wat je al hebt, met behulp van beproefde methoden die werken.

Voor elke reis een helder pad

Ontdek in ons nieuwste eBook, mede ontwikkeld met Microsoft, hoe bedrijven hun applicatiepark moderniseren voor uitzonderlijke bedrijfsresultaten. Leer hoe generatieve AI, cloud-native ontwikkeling en flexibele IT-structuren niet alleen kosten besparen, maar ook innovatie en concurrentievoordeel stimuleren. Maak kennis met echte casestudies, zoals de indrukwekkende versnelling van applicatieoplevering bij Enexis, en ontdek hoe jouw organisatie kan transformeren in het digitale tijdperk.
 

Download eBook

Download gratis het World Quality Report 2023-24

Door dit formulier in te dienen, begrijp ik dat mijn gegevens door Sogeti worden verwerkt zoals beschreven in het Privacybeleid.*

Kan ik je helpen?

Monika Romeijn Head of Cloud & Development
Phone number: +31 886 606 600