Modern App

Voor elke reis een helder pad

Ontdek in ons nieuwste eBook, mede ontwikkeld met Microsoft, hoe bedrijven hun applicatiepark moderniseren voor uitzonderlijke bedrijfsresultaten. Leer hoe generatieve AI, cloud-native ontwikkeling en flexibele IT-structuren niet alleen kosten besparen, maar ook innovatie en concurrentievoordeel stimuleren. Maak kennis met echte casestudies, zoals de indrukwekkende versnelling van applicatieoplevering bij Enexis, en ontdek hoe jouw organisatie kan transformeren in het digitale tijdperk.

Elke organisatie staat tegenwoordig onder toenemende druk om een voorsprong op de concurrentie te krijgen. De dingen veranderen echter snel, "kostenbesparingen" zijn ingehaald door een nieuwe reeks resultaten die nodig zijn om te differentiëren, dus welke weg moet je volgen? Ons nieuwste eBook, geschreven in samenwerking met Microsoft, onderzoekt waarom, hoe en waar bedrijven een nieuwe aanpak kiezen voor het moderniseren van hun applicaties - om je te inspireren en te begeleiden op jouw eigen moderniseringsreis.

Ons inzichtelijke eBook schetst waarom "snelheid" om nieuwe technologieën zoals Generative AI toe te passen, "time to market" voor bedrijfsinnovatie en "betrouwbaarheid" om veerkracht te garanderen nu de belangrijkste resultaten zijn die nodig zijn om je te onderscheiden.

Door je te richten op resultaten bij het moderniseren van je bedrijfs- en applicatiepark kun je geweldige resultaten behalen.

De cijfers

Een grote Amerikaanse verzekeringsmaatschappij

85% reductie in tijd nodig om nieuwe app-omgevingen te maken en 90% eliminatie van de handmatige interventie die infrateams nodig hadden om de omgevingen te maken.

Enexis - een leverancier van nutsdiensten

Applicatie oplevering teruggebracht van 6-12 weken naar slechts 2 dagen.

Een grote multinationale verzekeraar

60% verlaging van de kosten voor het uitvoeren van microservices.

Het eBook legt uit waarom de uitdaging van vandaag is hoe je je huidige digitale mogelijkheden kunt benutten om deze nieuwe mogelijkheden te behouden en te benutten.

  • Innoveren via IT met generatieve AI om bedrijfsvooruitgang te stimuleren
  • Beheerde controle, voor een solide en flexibele klantgerichte IT-fundament
  • Cloud-native ontwikkeling om het potentieel van de cloud te maximaliseren
  • Beveiliging en compliance-integratie met uw bedrijfsstructuur
  • Aanpassingsvermogen en schaalbaarheid, waardoor uw bedrijf wordt bevrijd van beperkingen via serverloze architecturen.

Download het eBook 'Start in control and stay in control'

Door dit formulier in te dienen, begrijp ik dat mijn gegevens door Sogeti worden verwerkt zoals beschreven in het Privacybeleid.*