Sogeti nieuwe uitstraling

Nieuwe uitstraling Sogeti

Vanaf 12 september 2018 heeft Sogeti een nieuwe uitstraling. Een nieuwe jas, die ons nog beter staat en lekkerder zit. Een opgefriste uitstraling die onze kenmerkende, innovatieve manier van denken en werken beter weerspiegelt. Met de nieuwe look kunnen we onze merkgedachte van ‘making technology work’ beter uitdragen en de marktpositie van Sogeti verder versterken.

Sogeti nieuwe uitstraling

Zelfstandig label

Sogeti is een belangrijk zelfstandig label van de Capgemini Group. Door ons binnen deze wereldwijde organisatie sterker te positioneren, ontwikkelen we meer slag- en daadkracht. 

Passie voor technologie 

Onze stijl is dan weliswaar aangepast, onze mentaliteit en aanpak blijven onveranderd. Met onze eigen gepassioneerde medewerkers, ‘doeners’ die leven voor technologie, onze klantgerichte services en resultaatgerichte expertises. Technologie is onze passie. We werken dan ook nauw samen met klanten en partners om de technologische voordelen en mogelijkheden van vandaag én morgen voor uw organisatie volop te benutten.

Bekijk onze logotransformatie: 

Watch Meet our New Brand - Sogeti on YouTube.

Meer weten over de nieuwe uitstraling van Sogeti? 

De komende tijd ga je nog veel van ons horen. En meer van ons zien. Alleen dan in een nieuw jasje. Heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.