WQR web banner

World Quality Report 2023-24

Duik in de kern van innovatie met het World Quality Report 2023-24: Generatieve AI transformeert kwaliteitstechniek en versnelt de IT-ontwikkeling. Krijg inzicht in hoe kwaliteit de tegenwoordige bedrijfsagenda bepaalt. Download jouw exemplaar en blijf voorop in de transformatie.

Het World Quality Report is het grootste onderzoek in de branche dat een uitgebreide beoordeling geeft van de huidige stand van zaken op het gebied van kwaliteitstechnieken over de hele wereld en in verschillende bedrijfstakken. De afgelopen 15 jaar heeft het de belangrijkste trends en ontwikkelingen in kwaliteitsborging en testen gevolgd en onderzocht door wereldwijd meer dan 1.750 senior executives in meerdere sectoren en 32 landen te ondervragen.

Overzicht

Capgemini en Sogeti publiceren dit rapport samen met onze strategische technologiepartner OpenText. De behandelde onderwerpen zijn zo uitgebreid mogelijk om de nuances en trends in de industrie vast te leggen, met belangrijke bevindingen en aanbevelingen op verschillende belangrijke aandachtsgebieden: business assurance, agile kwaliteitsmanagement, QE-levenscyclusautomatisering, AI, kwaliteitsecosysteem, digitale kernbetrouwbaarheid, intelligent producttesten en duurzaamheid. De bevindingen van de experts gaan vergezeld van commentaar, voorbeelden en best practices van 10 senior executives van verschillende Fortune 500-organisaties, die deelnamen aan diepte-interviews over deze onderwerpen.

AI & de toekomst van Quality Engineering & Testing

In de afgelopen edities waren we getuige van een drang naar snellere en impactvolle IT-ontwikkelingen, digitale transformatie en een wereldwijde versnelling in verschillende sectoren. Nu is de weg vrij voor een echte game-changer: Generatieve AI om engineeringvaardigheden te vergroten als nooit tevoren!

In de editie van dit jaar wordt gekeken naar hoe de hogere productiviteit die wordt aangedreven door AI de ontwikkelingssnelheid snel zal verhogen en hoe organisaties moeten blijven investeren in het vergroten van de kwaliteit van het engineeringproces, de vaardigheden en de bandbreedte.

Nieuw in het rapport van dit jaar

  • Gen AI verhoogt de engineering in kwaliteitstechniek - en verandert het spel eerder vroeger dan later
  • Kwaliteit is een agenda voor de directie - er bestaat geen twijfel over de impact van kwaliteit op een aantal aandachtsgebieden, waaronder duurzaamheid.
  • Veeleisende klantervaringen, regeldruk en steeds veranderende richtlijnen maken intelligente producttests noodzakelijk.

Benieuwd geworden? Vul het formulier in en dowload jouw examplaar van het WQR 2023-24! 

Download gratis het World Quality Report 2023-24

Door dit formulier in te dienen, begrijp ik dat mijn gegevens door Sogeti worden verwerkt zoals beschreven in het Privacybeleid.*