Cloudtransformatie services

Cloudtransformatie services

Welke Cloudtransformatie voor jouw organisatie?

Een wendbare en productieve organisatie dankzij cloud computing? Met de Sogeti Cloud Applicatie Transformatie aanpak bent je in korte tijd cloud ready. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande knop.

Aanvragen Cloudtransformatie informatie

Digitale transformatie

Digitale transformatie is steeds meer gebaseerd op cloud services: dat vraagt om een cloudtransformatie. Dit is een reis waarbij je onderweg allerlei verrassingen tegenkomt. Met het risico op wildgroei van silo’s van applicatielandschappen. Tijdens jouw reis heb je de keuze uit uiteenlopende applicaties. Hoe zorg je dat jij de juiste keuzes maakt voor applicaties die perfect aansluiten op jouw doelen, wensen en budget?

Strategische cloudtransformatie

 Sogeti helpt jouw organisatie te transformeren via een gecontroleerde, weloverwogen en verantwoorde route. Daarvoor starten we met het uitstippelen van de strategie. Om vervolgens jouw transformatie daar naadloos op te laten aansluiten.

Cloudcompliance

 Bij cloudtransformatie is de keuze voor het juiste cloudplatform essentieel. Deze moet meerwaarde bieden ten opzichte van concurrenten. Maar wat is nou exact de meerwaarde van het ene versus het andere platform? Hoe voldoet het cloudplatform aan de minimale kwaliteitseisen van beheersbaarheid? En wat is de beste transformatieroute wanneer je gaat voor een multicloud?

Mogelijkheden van transformatie

Met een assessment helpt Sogeti je te kiezen voor een doelomgeving en de best passende weg daar naar toe. Daarbij hebben we oog voor efficiëntie en het benutten van de cloudbenefits, ook op de lange termijn. Wij gebruiken een 6R-model (Rehost, Replatform, Repurchase, Refactor, Retain en Retire) en combineren dat met jouw cloudstrategie. Daarbij kun je keuzes maken op applicatie- of op landschapsniveau.

Sogeti cloudtransformatie services bieden:

  • Cloudcompliancy assessment – met welke omgevingen kun je onder welke voorwaarden efficiënt naar de cloud migreren?
  • Cloudsolutioning – wat is de best passende oplossing?Insert list item here
  • Transformatieservices – hoe kom je van de oude naar de nieuwe wereld?
  • Managed services – 24x7 beheer en continu bijdragen aan innovatie
  • Consultancy – sourcing en trainin

Application Modernization

Bestaande applicaties één-op-één naar de cloud brengen is niet altijd de beste keuze. Soms kun je beter een applicatie vervangen door een nieuwe op basis van PaaS-technologie. Met onze Application Modernization maken we een inventarisatie van de infrastructuur en applicaties op locatie en beoordelen of bijvoorbeeld een transitie naar PaaS winst oplevert. Met deze Application Modernization-aanpak leggen we de basis voor snelle en voordelige softwareontwikkeling. Dit realiseren we in een volledig geautomatiseerde omgeving die daarmee bijdraagt aan een snellere vernieuwing van jouw organisatie.

Waarom Sogeti?

  • Uitgebreide ervaring met groot- en kleinschalige cloudtransformatie bij bijvoorbeeld PostNL, Enexis en Van Oord.
  • Multiplatform
  • We gebruiken marktstandaarden dus er is geen vendor lock-in
  • Operationeel Sogeti Service Center
  • We zijn transparant met aandacht voor de blijvende voordelen van jouw organisatie

Bij het overbrengen van jouw applicatielandschap naar de cloud sta je voor veel keuzes: welke applicaties migreer ik wel en welke niet, moet ik eerst mijn applicatielandschap aanpassen of applicaties cloud native gaan (door)ontwikkelen?

Welke Cloudtransformatie voor jouw organisatie?

Vraag onze cloudspecialisten naar de mogelijkheden via onderstaande knop

Aanvragen Cloudtransformatie informatie

Kan ik je helpen?