Sogeti services cybersecurity

Cybersecurity services & oplossingen

Jouw data goed beveiligen?

Met Cybersecurity services van Sogeti beveiligen we de data die voor jouw business essentieel is. Wil je meer informatie of heb je acuut Cybersecurity ondersteuning nodig? Vraag onze expertise aan!

Contact opnemenDownload onze e-books

Meer mogelijkheden vraagt om meer veiligheid

Door de digitaliserende wereld is iedereen bezig met het zo aantrekkelijk mogelijk aanbieden van oplossingen en diensten en het zo eenvoudig mogelijk aanbieden van dienstverlening. Digitalisering is het efficiënter en effectiever inzetten van ICT met als doel het optimaliseren van de dienstverlening en de (eind)gebruikerservaring. Dit brengt nieuwe vraagstukken en de nodige risico’s met zich mee. Enerzijds moet je voldoen aan (nieuwe) wet- en regelgeving rondom digitalisering. Anderzijds moet je in staat zijn risico's en bedreigingen te herkennen. Hoe zorg je voor een veilige voortgang van je bedrijfsvoering binnen een steeds complexere digitale omgeving?

Cyber security mogelijkheden vraagt om meer veiligheid


Veilig digitaal transformeren

De cybersecurity diensten en het portfolio van Sogeti zijn zo opgezet dat jouw organisatie in staat is op een veilige manier digitaal te transformeren. Onze focus is erop gericht jou het kompas te bieden dat nodig is om veilig te transformeren naar een gedigitaliseerde organisatie. Dit helpt je om continu in staat te zijn dat getransformeerde bedrijf te beschermen.

Cybersecurity services

 

devsecops-cover-508x338new

Download de whitepaper

Recent onderzoek wijst uit dat het vroegtijdig inbedden van beveiliging in de fasen van applicatieontwikkeling en -beheer een belangrijk speerpunt van investeringen is voor digitale leiders. Hoe kun je cross-functionele samenwerking ontwikkelen? En ontwikkelaars, security en operationele teams verbinden met security als een gedeelde verantwoordelijkheid?

Van Cybersecurity een concurrentievoordeel maken

Je moet in staat te zijn om risico's en bedreigingen te herkennen en het hoofd te bieden. Het beschermen van je kroonjuwelen, zoals blauwdrukken, (klant)data, je bedrijfsvoering en het garanderen van continuïteit door middel van Cybersecurity is inmiddels een /kritische prioriteit voor ieder bedrijf. Complexe infrastructuren en technologieën, opkomende bedreigingen en strakke naleving van regelgeving vereisen een partner met brede kennis, expertise en ervaring.

Snelgroeiende bedrijven zien informatiebeveiliging als een enabler voor nieuwe zakelijke kansen. Focus op het ondersteunen van zakelijke veerkracht en het reageren op concurrenten, economische en maatschappelijke veranderingen, cyberaanvallen en andere externe factoren waar de bedrijfscontinuïteit van afhankelijk is. Gebruik informatiebeveiliging als onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie.

Waarom Sogeti Cybersecurity?

  • Brede kennis, expertise en ervaring
  • Breed en compleet portfolio
  • Waarborgen en optimaliseren bedrijfscontinuïteit
  • Levering en implementatie van de nieuwste cybertechnologie
  • Toepassing van security-by-design

Meer weten?

Creëer jij al meerwaarde door security-by-design toe te passen binnen jouw bedrijfsvoering? Neem contact met ons op of bekijk onze Cybersecurity services, wij helpen je graag security als springplank te gebruiken voor het behalen van je doelstellingen.

Cybersecurity expertise aanvragen