Cybersecurity Application Security

Application Security

Veilige applicaties garanderen?

Om veiligheid in de hele levenscyclus van een applicatie te garanderen, moet security in elke fase worden geïmplementeerd. Wij kunnen u helpen met alle aspecten van een Secure Development Lifecycle. Vraag meer informatie aan via onderstaande knop.

Contact opnemen

Veilig investeren in software

In iedere fase van de levenscyclus van een applicatie ontstaan kwetsbaarheden. Application Security van Sogeti zorgt ervoor dat u op de juiste plaats in de organisatie, software en infrastructuur kunt investeren in veiligheid. U neemt beslissingen op basis van kennis en feiten. Het resultaat? Betere informatiesystemen en volledige controle over uw IT en veiligheid. Met een grotere veiligheid als gevolg. 

Om veiligheid in de hele levenscyclus van een applicatie te garanderen, moet security in elke fase worden geïmplementeerd. Wij kunnen u helpen met alle aspecten van een Secure Development Lifecycle: van het opstellen van security requirements tot static code analysis, vulnerability en penetration tests en een continuity plan.

Maturity model

Wij helpen u bij het in kaart brengen van security behoeften. Hiervoor gebruiken we bij Sogeti maturity modellen, waarin u zelf het gewenste niveau in elke stap van de ontwikkelketen specificeert. Hierdoor krijgt u wat u wilt en écht nodig heeft. 

Application Security is een samenspel tussen processen, mensen en techniek binnen een organisatie, om verrassingen te voorkomen. Sogeti ziet dit als een onderdeel van ieders werkzaamheden. Het streven van Application Security is om deze bestaande werkzaamheden met een hoger bewustzijn van veiligheid uit te laten voeren. 

Alleen daar waar kostenneutrale risicoreductie kan plaatsvinden, worden structurele verbeteringen doorgevoerd. Sogeti kan daarbij de volledige implementatie voor haar rekening nemen, samenwerken met u of advies en training geven terwijl u de implementatie zelf uitvoert.

Security-test

Is uw data goed beveiligd? Vraag nu een security-test aan.

Aanvragen security-test