Cybersecurity Identity Access

Identity & Access Management

Beveilig de informatie uitwisseling tussen applicaties

Je kunt het delen van identiteitsinformatie tussen nieuwe applicaties beveiligen, interne risico’s beheersen en uw organisatie beschermen tegen cybercrime. Vraag informatie aan over IAM via onderstaande knop.

Contact opnemen

Identity en Access Management (IAM): controle over cyber security risico’s

Het adopteren van Social, Mobile, Analytics, Cloud en Internet of Things (SMACT) als onderdeel van digitale transformatie brengt risico’s met zich mee.

Met Identity & Access Management van Sogeti heb je deze risico’s onder controle en kun je met een gerust hart overstappen op het nieuwe werken. Je kunt het delen van identiteitsinformatie tussen nieuwe applicaties beveiligen, interne risico’s beheersen en je organisatie beschermen tegen cybercrime. Right people, right resources, right time. Dat is waar Identity & Access Management (IAM) voor zorgt.

Wij identificeren jouw veiligheidsrisico’s, waarbij we rekening houden met wet- en regelgeving. Geen ellenlange besprekingen, maar direct de vinger op de zere plek. Hierdoor kun je snel aan de slag om uw Identity & Access Management te verbeteren.  

Wij helpen bij het verbeteren en continu toetsen van noodzakelijke IAM-maatregelen. Denk hierbij aan rolbeheer, autorisatiebeheer, segregation of duty, provisioning, federation (bijvoorbeeld autorisaties via social media of Digid) en privileged user management. 

IAM Fast Track

Dankzij IAM FastTrack kunt je een IAM-project snel starten, met binnen een paar weken de eerste concrete resultaten. Hierbij maken we gebruik van de technologie van marktleiders. Het resultaat? Een snelle en kosteneffectieve IAM-implementatie. 

Nieuwe medewerkers per direct productief, zonder te moeten wachten op de juiste autorisaties? Inzicht in gebruikersrechten en benodigde licenties? Onze IAM-specialisten helpen u graag om informatie te beschermen en risico’s te beperken.

Ga nu aan de slag met de beveiliging van de informatie-uitwisseling tussen nieuwe applicaties. Vraag via onderstaande knop meer informatie aan.

Informatie aanvragen