Organisatorische security illustratie

Organisatorische security testen

Kies voor een phishing test en een mystery visit

Krijg een helder beeld hoe het met de security van jouw pand en personeel gesteld is met onze organisatorische security testen. Vraag naar de mogelijkheden van onze phishing test en mystery visit via onderstaande knop.

Beveiliging is bewustwording

Security staat of valt met awareness: zijn jouw medewerkers zich bewust van de beveiligingsrisico’s die hun activiteiten met zich meebrengen? Met een phishing test of mystery visit druk je jouw mensen met hun neus op de feiten en krijg je gedetailleerd inzicht in jouw beveiligingssituatie.

Security van pand en processen

Met een organisatorische security test krijg je een helder beeld hoe het me de security van jouw pand en personeel gesteld is. Er zijn twee soorten organisatorische security testen: de phishing test en een mystery visit.

Phishing test

Wat wil je testen: de security van een afdeling, persoon of de complete organisatie? Wil je bijvoorbeeld weten of en hoe een hacker aan credentials kan komen? Samen met jou bepalen we een testscenario. Vervolgens voeren we een phishing test uit. Na afloop delen we onze bevindingen met jou en alle betrokkenen. Om te ontdekken of maatregelen gewerkt hebben, kan je periodiek een phishing test laten uitvoeren.

Mystery visit

Kan een kwaadwillende ongemerkt jouw organisatie binnenkomen: denk aan de serverruimte, het kantoor van de CEO of de productiehal? Dat onderzoeken we bij een mystery visit. Onze specialisten proberen jouw organisatie fysiek binnen te dringen en eventueel aan specifieke informatie te komen. Ook hier bepalen we vooraf met jou het gewenste mystery visit scenario.

By organisatorische security testen van Sogeti 

  • Is jouw security vraag leidend
  • Bepalen we altijd vooraf samen de spelregels
  • Krijg je alle bevindingen naderhand in een rapportage
  • Kan je ons als one-stop-shop op alle security gebieden direct inschakelen om vervolgactie te ondernemen
  • Heb je de mogelijkheid om diverse securitytesten te combineren
  • Profiteer je van onze kennis uit 300 security testen per jaar 

Mystery visit of phishing test voor jouw bedrijf 

Zeker weten dat jouw pand, personeel en hun werkwijze veilig zijn? Vraag naar de mogelijkheden van onze phishing test en mystery visit via onderstaande knop of bekijk onze andere Cyber Security services.

Aanvragen Organisatorische Security Testen Naar Cyber Security services