Red teaming services illustratie

Red Teaming

Denken als een hacker

Wil je weten hoe Red Teaming jouw organisatie kan helpen social engineers buiten te houden? Voor het aanvragen van meer informatie of onze Red Teaming services klik je op onderstaande knop.

Contact opnemen

Diepgaande Security test

Bedreven aanvallers beperken zich niet tot één applicatie, kantoor of persoon – dus waarom zou je dat bij een security test wel doen? Test jouw security diepgaand, op het vlak van mensen, processen en technologie met Sogeti Red Teaming services. Met onze ervaren red teamers ontwikkelen we samen met jouw organisatie per opdracht verschillende testscenario’s om de weerbaarheid van de organisatie grondig te testen. Wij zijn hierbij in staat om zowel kleinere testen als ook testen op zeer hoog niveau onder toezicht van de DNB (TIBER) uit te voeren.

Test mensen, processen en technologie

Met Red Teaming testen we de security van jouw volledige organisatie: of jouw pand, processen, technologie en mensen gezamenlijk een sterk front vormen tegen alle soorten aanvallen. Van hackers en fysieke indringers tot social engineers en script kiddies. Deze testen zijn zeer geschikt om inzicht te krijgen in de weerbaarheid van jouw organisatie. We baseren ons op beschikbare threat intelligence om samen zo realistisch mogelijke aanvalsscenario’s te ontwikkelen, welke we vervolgens ook testen op de organisatie. Wij werken hierbij volgens de “Unified Kill Chain” methodiek zodat we altijd op een gestructureerde en herhaalbare wijze de testen uitvoeren. 

Met Red Teaming krijg je: 

  • Diepgaand inzicht in de security van specifieke, bedrijfskritische gegevens en de weerbaarheid van de geteste organisatie(onderdelen) 
  • Een totaalbeeld van de beveiligingssituatie qua technologie, mensen, pand en processen
  • Meer zekerheid dat jouw organisatie adequaat beveiligd is tegen specialisten zoals social engineers

Red teaming services

Allereerst stellen we samen met jou het testscenario op: welke gegevens, personen en processen mogen we wel of juist niet testen? En welke methoden mogen we daarbij gebruiken? Vervolgens bepaalt ons Red Team met jouw White Team een aantal doelen, zoals de klantdata, inloggegevens of fysieke objecten die we willen bemachtigen. Waarna het Blue Team deze adequaat kan beveiligen.

Technische en menselijke middelen

Als het scenario en de doelen vastliggen, neemt ons Red Team de rol van externe aanvaller aan. Met technische en menselijke middelen probeert het team jouw organisatie fysiek en digitaal binnen te dringen om bijvoorbeeld specifieke bedrijfskritische gegevens in handen te krijgen. Na afloop delen we onze bevindingen met het Blue, White en Purple Team.

Waarom Sogeti Red Teaming services

  • Maatwerk op basis van jouw security vraag
  • Scenario en doelen worden bepaald in nauw overleg
  • Gebaseerd op eerdere ervaringen vanuit 300 security testen per jaar
  • Alle aanvullende security (test)services) in huis
  • In-House ontwikkelde tooling en malware om geavanceerde aanvalsscenario’s uit te voeren
  • Naast het gedetailleerd aanstippen van problemen, dragen we passende oplossingen aan

Red Teaming services voor jouw bedrijf 

Wil je diepgaand inzicht krijgen in de totale security van bedrijfskritische informatie? Voor het aanvragen van meer informatie of onze Red Teaming services klik je op onderstaande knop of bekijk onze andere Cyber Security services.

Aanvragen Red Teaming Naar Cyber Security services