Sogeti services quality engineering testing

Quality Engineering & Testing services en oplossingen

Meer softwarekwaliteit in minder tijd?

In onze whitepaper lichten we aan de hand van vijf best practices toe hoe je met quality engineering de time to market van nieuwe software, met behoud van de noodzakelijke kwaliteit, verkort.

Contact opnemenDownload whitepaper 

 

Efficiënter en effectiever software ontwikkelen

In de digitale wereld gaat het om snelle ontwikkelingen en hoge klanttevredenheid. Daarom sturen onze Agile-teams vanaf de start op kwaliteit en hebben ze testactiviteiten geïntegreerd in hun ontwikkelproces. Met de juiste testexpertise leidt dit tot korte feedbackloops en een hoge testdekking gericht op kwaliteit.

Met een bijdrage aan de teamperformance

Agile-teams zijn continu bezig hun performance te verbeteren. Met als doel een wendbare organisatie en korte time-to-market. Onze testprofessionals maken hierin het verschil. Met hun kennis van testen, ontwikkelprocessen én communicatieve vaardigheden tillen ze samen met de teamleden de teamperformance naar een hoger niveau.

Testing en Test Automation

Veel testactiviteiten kunnen geautomatiseerd worden. IT-testing en Test Automation zijn dus niet meer los van elkaar te zien. Onze experts testen zoveel mogelijk geautomatiseerd. Ze hebben diepgaande kennis van testautomatisering én van ontwikkelprocessen (CI/CD), programmeertalen (zoals JAVA) en tooling.

World Quality Report 2023-24

Het World Quality Report is het grootste onderzoek in de branche dat een uitgebreide beoordeling geeft van de huidige stand van zaken op het gebied van kwaliteitstechnieken over de hele wereld en in verschillende bedrijfstakken. De afgelopen 15 jaar heeft het de belangrijkste trends en ontwikkelingen in kwaliteitsborging en testen gevolgd en onderzocht door wereldwijd meer dan 1.750 senior executives in meerdere sectoren en 32 landen te ondervragen.

Report downloaden

5 best practices om de time to market te verkorten

Hoe zorg je ervoor dat de kwaliteit van de software die binnen deze ‘snelkookpan’ wordt ontwikkeld gewaarborgd blijft? Hierin speelt quality engineering een belangrijke rol.

In deze whitepaper lichten we aan de hand van vijf best practices toe hoe je met quality engineering de time to market van nieuwe software, met behoud van de noodzakelijke kwaliteit, verkort.

Whitepaper downloaden

Innoveren

Als marktleider gaan we continu een stap verder. De TMAP body of knowledge ondersteunt iedereen die betrokken is bij high-performance IT delivery (zoals in DevOps en Scrum) bij het leveren van klantwaarde met de juiste kwaliteit.

Het nieuwe boek 'Quality for DevOps teams' ondersteunt cross-functional teams bij het inbouwen van kwaliteit in hun DevOps cultuur, met praktische voorbeelden, nuttige kennis en theoretische achtergrond.

De TMAP body of knowledge op de TMAP-website ondersteunt niet alleen DevOps maar elke vorm van IT delivery.

En wat kunnen AI en Robotics betekenen voor Testing, Test Environment Management, Test Data Management en Cognitive QA? Innovaties die jouw organisatie verder helpen!

Opleiding in quality engineering en testen

Bij de Sogeti Academy vind je diverse kwaliteits- en testopleidingen, zowel standaard via open inschrijvingen als maatwerk in jouw organisatie. Van een basistraining testen tot complete ontwikkelprogramma’s voor individuen en/of teams met coaching en intervisiesessies.

Waarom Sogeti Testing Services?

  • De grootste groep testprofessionals, met brede kennis en diepgaande specialisaties
  • Alle aanvullende IT-expertises in huis
  • Continue innovatie en kennisdeling in communities zoals VINT, QX Day, Q Meets en het World Quality Report
  • Partnerships met leveranciers op gebied van (test)tooling

Meer softwarekwaliteit in minder tijd?

Vraag ons naar de mogelijkheden via het formulier door te klikken op onderstaande knop.

Kom in contact met onze experts

Deze klanten gingen jou voor

ASML ketentest

ASML vergroot interoperabiliteit door testen in de keten

Door de interoperabiliteit in een keten te testen kan ASML klanten garanderen dat de machines ook op hun werkvloer perfect functioneren. Benieuwd hoe wij dit hebben gerealiseerd bij ASML? Bekijk de case.

PostNL en Sogeti

Succesvolle samenwerking met PostNL

PostNL en Sogeti werken samen op het gebied van Cloud en Testing. Wat zorgt hierin voor succes? Willem-Jan van Tongeren (PostNL) en Marco van den Brink (Sogeti) gaan met elkaar in gesprek.

Kan ik je helpen?

Marco van Winsen Sogeti Head of Quality Engineering & Testing
Phone number: +31 886 606 600