Data Business Analytics Business Intelligence Testen

Business intelligence testen

Haal echt voordeel uit het nieuwe goud: informatie

Beslissingen nemen op basis van aantoonbaar correcte en betrouwbare informatie? Het testen van jouw business intelligence en data management is daarvoor van cruciaal belang. Vraag een workshop aan en ontdek de mogelijkheden.

Business intelligence testen: neem beslissingen op basis van betrouwbare informatie.

Voor het nemen van goede beslissingen moet uw informatie aantoonbaar correct en betrouwbaar zijn. Daarom is het testen van uw business intelligence en data management van cruciaal belang.

Business intelligence testen start met een goede strategie. TMap HD is onze nieuwe kijk op testen en kwaliteit. Hiermee verzekert u zich van een efficiënte aanpak en de juiste testmaatregelen op het juiste moment.

Business intelligence testen is een vak apart, net als testen en business intelligence. Onze business intelligence testexperts combineren kennis op beide terreinen. Dit komt het resultaat van de business intelligence testen ten goede.

Bij business intelligence denkt u aan grote datavolumes, performance en privacygevoeligheid. Dat vraagt om specifieke testtechnieken en –tools. Laat het business intelligence testen aan ons over en u bent verzekerd van de best passende testaanpak voor uw specifieke situatie.

Uw business intelligence oplossing is zo betrouwbaar als de data die u erin stopt. Met onze datakwaliteit oplossingen meten en beheren wij uw datakwaliteit. Zodat u betere beslissingen kunt nemen op basis van uw data.

Aanvragen workshop Business Intelligence Testen

Het testen van jouw business intelligence en data management is van cruciaal belang. Vraag een workshop aan en ontdek de mogelijkheden.

Kan ik je helpen?

Marco van Winsen Sogeti Head of Quality Engineering & Testing
Phone number: +31 886 606 600