Quality Assurance & Testing Infrastructuur Testen

Infrastructuur testen

Meer kwaliteit in minder tijd?

Vraag nu expertise aan op het gebied van Infrastructuur testen of vind er meer over in ons infrastructuur testboek via ICT-books.

Contact opnemen  TMap | Infrastructuur boek

Grip op de kwaliteit van jouw IT-infrastructuur

Het wordt steeds moeilijker om de integrale werking van jouw IT-infrastructuur te overzien en te beheersen. Jouw klanten verwachten dat het simpeler en beter wordt en willen profiteren van zaken als de Cloud, Bring Your Own Device en Mobility. Voor jou is het zaak risico’s in kaart te brengen, zodat je de juiste maatregelen kunt nemen. En de kwaliteit van uw IT-infrastructuur gewaarborgd is.

Gestructureerd testen van jouw infrastructuur vereist een goede aanpak. Met TMap | Infrastructuur, onze unieke testaanpak, helpen wij je om de juiste testactiviteiten op het juiste moment uit te voeren. Bekijk ook onze infrastructuur risico-analyse service.

Het opzetten en beheren van een goede IT-infrastructuur is een vak op zich. Het testen ervan ook. Daarom beschikken onze experts over kennis en ervaring zowel op het gebied van IT-infrastructuur als testen.

Herbruikbare testware zorgt voor een kostenefficiënt en herhaalbaar testproces. In onze toolkit hebben wij een uitgebreide set aan best practice testtemplates. Voor een groot aantal infrastructurele oplossingen. Het resultaat? Sneller en efficiënter testen.

Meer weten over gestructureerd testen van jouw infrastructuur?

Vind er dan meer over in ons TMap | Infrastructuur boek of vraag direct expertise aan. 

Aanvragen Test-expertise  TMap | Infrastructuur boek

Kan ik je helpen?

Marco van Winsen Sogeti Head of Quality Engineering & Testing
Phone number: +31 886 606 600

Meer service informatie