Quality Assurance & Testing Test Management en Consultancy

Test Management en Consultancy

Meer kwaliteit in minder tijd?

Met Test Management & Consultancy services van Sogeti bieden we je grip op testprocessen in de gehele levenscyclus van je software development proces. Wil je aan de slag met onze test-experts of meer informatie? Vul dan het formulier in via onderstaande knop.

Test Management en Consultancy: grip op uw testprocessen.

Testen speelt een belangrijke rol in de gehele levenscyclus van uw software development proces. Veranderende marktomstandigheden vragen om een doeltreffende testaanpak, geïntegreerd in uw bestaande IT-organisatie. De ene keer strikt en gestructureerd, de andere keer lean en flexibel. Maar altijd met als doel om grip te krijgen op uw testprocessen. Met Test Management & Consultancy van Sogeti krijgt u deze grip.

TMAP®

Onze bewezen aanpak TMAP®  reikt u alle handvatten aan om uw testproces op maat in te richten. Met onze methode TPI NEXT® garanderen wij u bovendien voortdurende optimalisatie van uw bestaande testproces.

Testen is een vak op zich. Onze test management consultants combineren hun gecertificeerde testkennis en -ervaring met hun kennis over bedrijfsprocessen.

Product Risico Analyse

Voor een effectief en efficiënt testproces is een Product Risico Analyse (PRA) onontbeerlijk. U kunt de PRA afnemen tegen een vaste prijs en met een helder omschreven eindresultaat. Vind meer over PRA-services.

Vindt u fouten pas laat in het proces? Of heeft u last van ernstige productieverstoringen en geen inzicht in de oorzaak? Een Root Cause Analysis kan uitkomst bieden. Vind meer over Root Cause Analysis

Managed Testing Services

Als je kiest voor Managed Testing Services (MTS) draag je de volledige zorg voor al je test- en kwaliteitsactiviteiten over aan Sogeti. Zodat je gegarandeerd het meest effectieve en efficiënte testproces heeft.

Aanvragen Test-expertise

Kan ik je helpen?

Marco van Winsen Sogeti Head of Quality Engineering & Testing
Phone number: +31 886 606 600