Functioneel Beheer expertise Sogeti

Functioneel Beheer

Functioneel beheer professioneler invullen?

Onze functioneel beheerders vertalen de gebruikerswensen en –eisen van jouw informatiesystemen naar functionaliteiten. Ga voor 40% reductie van verstoringen in productie en 20% minder wijzigingen in projecten. Voor het aanvragen van meer informatie of expertise klik je op onderstaande knop.

Gebruikers ontzorgen met Functioneel Beheer.

Functioneel beheer is van grote invloed op de uiteindelijke kwaliteit en zekerheid van jouw systemen. Onze functioneel beheerders vertalen de gebruikerswensen en –eisen van jouw informatiesystemen naar functionaliteiten.

Daarnaast toetsen ze het functioneel ontwerp én stellen ze de acceptatie criteria op, aan de hand waarvan getest en ontwikkeld gaat worden. Het resultaat? Direct vanaf de start werken aan een beter eindproduct.

Fit For Purpose

Functioneel beheerders hebben een centrale functie. Aan de ene kant de applicaties, aan de andere kant de belangen van alle betrokken partijen. Onze experts begrijpen dit speelveld en zijn als geen ander in staat kwaliteit te borgen en te zorgen dat de gebruiker krijgt wat hij nodig heeft: 'Fit For Purpose'.

Wil je jouw functioneel beheer professioneler invullen? Wij helpen je graag met een awareness workshop, een scan of opleidingen. Natuurlijk kunnen we ook ons succesvolle gestructureerde functioneel beheerproces binnen jouw organisatie implementeren.

Resultaat gericht Functioneel Beheer

Domein, Processen, Organisatie, Medewerkers, Communicatie en Governance: de zes factoren die het fundament vormen van professioneel, succesvol en resultaatgericht functioneel beheer. Onze experts hebben diepgaande kennis van bedrijfsprocessen en informatiesystemen op alle niveaus.

Opdrachtgevers die gebruikmaken van onze functioneel beheerdiensten merken dit direct: 40% reductie van verstoringen in productie, 20% minder wijzigingen in projecten en een significant hogerpercentage ‘first time right’. Benieuwd of u functioneel beheer goed heeft ingericht? Doe onze scan!

Direct vanaf de start werken aan een beter eindproduct?

Ga aan de slag met Functioneel beheer. Voor het aanvragen van meer informatie of expertise klik je op onderstaande knop.