Foto van mensen die zich over een project tabel buigen

Project- en Service Management

Goed geleide projecten en geoliede (servicemanagement) processen

Weten hoe jouw organisatie rendement realiseert met een slimme Agile aanpak van IT-veranderingen en -projecten. Vraag nu project- en service management expertise aan van Sogeti.

Focus op Agile

De continuïteit van IT-systemen is sterk bepalend voor het succes van een bedrijf. Slecht functionerende systemen betekenen onder andere omzetverlies, minder klanten en imagoschade.

Sogeti zorgt via goed geleide projecten, geoliede (servicemanagement)processen en het optimaal inzetten van de beschikbare technologie en middelen voor de gewenste (bedrijfs)continuïteit. Wij voeren Project & Service Management niet alleen op de klassieke wijze uit, maar focussen nadrukkelijk op Agile. Daarmee geven wij u de broodnodige grip op (wijzigingen in) uw IT. Met Agile bieden wij flexibiliteit en een beter rendement van iedere euro die u in uw IT investeert. PMO’ers ondersteunen onze Project en Service Managers in hun dagelijks werk, zodat zij zich kunnen concentreren op de belangrijkste veranderingen. Tegelijkertijd vormen onze PMO’ers daarmee de verbinding naar de business door grip te geven op en inzicht te bieden in de status, voortgang en resultaten van de IT-projecten en wijzigingen.

Sogeti Project & Service Management maakt het verschil 

Met onze ruim tweehonderd gecertificeerde professionals lopen wij voorop in de markt van Agile Projectleiding, PMO, Beheer en Advies. Zo is Sogeti binnenkort een van de twee partijen in Nederland die mensen mag opleiden tot Scrum Master. Concentreren de meeste partijen zich op Agile Projecten, wij besteden ook veel aandacht aan Agile Beheer. Door onze onderscheidende aanpak en praktische oplossingen kunnen we uw beheerorganisatie zo inrichten dat u moeiteloos om kunt gaan met bijvoorbeeld de wekelijks nieuw toegevoegde Agile-functionaliteiten en opgeleverde releases. Verder dragen onze professionals actief bij aan de ontwikkelingen zoals P3O en Agile. Dat doen zij vanuit expertiseorganisaties als IPMA, PMI, itSMF en het Agile Consortium.

U de vraag, wij het antwoord

‘Onze projecten zouden gebaat zijn bij minder brandjes blussen en meer grip en structuur.’
‘Onze projecten en IT-organisatie moeten beter en sneller aansluiten op de businessvraagstukken.’
‘Ik ben groot voorstander van Agile, maar hoe implementeer ik dat in mijn staande organisatie?’

Onze diensten

  • Agile Projectleiding
  • Agile Beheer
  • Agile Advies
  • PMO Services
  • Programma Management
  • Project Management
  • Service Management

Onze standaarden en ons gereedschap

Agile, SCRUM, Kanban, PRINCE2, ICB 3.0, ISO 21500, ITIL, ASL, ISO20.000 en P3O.

Renderen met slimme Agile-aanpak

Vraag nu project- en service management expertise aan voor jouw IT-veranderingen en -projecten.