Werken bij Sogeti

Emily UX_UI designer

Vind jouw droombaan

Ligt jouw passie in werken met technologie? En wil jij bijdragen aan innovatieve oplossingen voor onze klanten? Vind hier jouw baan!

Naar vacatures

Ontdek je toekomst bij Sogeti

Werken vanuit je passie geeft je energie. Daarom zorgen wij er samen met jou voor dat jij een baan vindt die bij je past. Of je nu voor het eerst op zoek bent naar een baan of al wat jaren werkervaring hebt. Staat jouw ideale vacature er niet tussen, maar zie je in jezelf wel een echte Sogetist? Stuur ons dan een open sollicitatie.  

Wie wij zijn

Zodra je binnenkomt voel je direct de informele, gezellige sfeer. Dit merk je aan de manier waarop we elkaar begroeten en hoe we met elkaar omgaan. De echte Sogetist is een vakidioot pur sang, in de goede zin van het woord. Je herkent je collega’s als ware kennisdelers, die trots zeggen:  "we make technology work!". Wij maken en onderhouden innovatieve IT-oplossingen voor onze klanten. Die klanten zijn allerlei verschillende organisaties en zitten door het hele land. Zo is er alijd wel een mooie opdracht in de buurt van jouw woonplaats. Je werkt constant aan uitdagende projecten en daarmee kom jij in korte tijd bij veel bedrijven. Hebben we je aandacht? Bekijk de vacaturepagina of neem contact op met een van de recruiters. Stel ze gerust al jouw vragen. Zij vertellen je vol enthousiasme over alles wat er mogelijk is en gaan op zoek naar een passende baan voor jou. 

Daarom Sogeti 

  • Grote projecten en technologische innovatie.
  • Volop kennisdeling, inspiratiesessies en opleidingen. 
  • Toekomstperspectief door vast contract en carrièrepad naar eigen inzicht.  
  • Veel afwisseling met verschillende opdrachten, werkplekken en (evt.) arbeidstijden.
  • Plezier tijdens pizzasessies, sportactiviteiten, game-avonden en evenementen.
  • Sogeti voelt klein door de open en warme cultuur én is verbonden met Sogeti organisaties wereldwijd wat jou kansen kan bieden.

Naar vacatures

Bekijk jouw carrièremogelijkheden

Profiel foto Chiel Kronenburg Manager Recruitment
Phone number: +31627746316

Aanbevolen vacatures

Senior Front-end Developer

Senior Front-end Developer Als Senior Frontend Developer ga je aan de slag met het ontwerpen en bouwen van applicaties voor onze klanten. Binnen jouw…

Ervaring: Professional

Senior Java Developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende Java Community, die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java-professionals.…

Ervaring: Professional

.NET Developer

.NET engineer met ambitie? De uitgebreide versie:Jij hebt ruim twee jaar ervaring als developer. Nu wil je graag je tanden zetten in nog complexere…

Ervaring: Professional

Data Engineer

Data Engineer Je levert fit for purpose data sets aan je klanten. Om dit te realiseren ben je communicatief vaardig en in staat om klant vraagstukken…

Ervaring: Professional

Sogetisten aan het werk. Lees wat ze doen.

Ghislan Test Professional

Van Testprofessional naar Career Manager én weer terug

Tot blijdschap van de klant, die Ghislain Gabriëlse direct inlijfde voor een groot project om zijn internationale activiteiten te stroomlijnen. Hierin kan hij zijn opgedane ervaring optimaal gebruiken.

Martijn Airsoft

Front end developer Martijn gaat voor kwaliteit

Martijn Fokken is front end developer en in zijn vrije tijd enthousiast Airsoft speler. Kwaliteit, plezier en leren zijn voor hem het allerbelangrijkste in zijn werk.  Lees zijn verhaal!

Chiel Manager Recruitment

Gepersonaliseerd sollicitatieproces

Chiel Kronenburg werkt als recruitment manager bij Sogeti. In zijn werk vindt hij resultaat, succes vieren en plezier het allerbelangrijkste. Maar ook vindt hij een persoonlijk en op maat gemaakte candidate journey belangrijk.

Carolien Business Analist

Fijne mix als Business Analist

Carolien Eefting werkt sinds december bij Sogeti als Business Analist. Het zit in haar systeem om automatisch processen te analyseren en hier direct oplossingen bij te bedenken. Voor haar is dit een ideale functie, omdat de mix van mens, bedrijf en IT hier samenkomt.