Tia Data Scientist

Werken bij Sogeti

Werken bij de beste IT dienstverlener van Nederland?

Ligt jouw passie in werken met technologie? En wil jij het beste in jezelf naar boven halen? Bij Sogeti kun je je maximaal ontwikkelen. Vind hier jouw baan!

Vacatures

Become your best

_____________

Jouw talent kan altijd verder groeien. Daarom zorgen wij er samen met jou voor dat jij een baan vindt waar jij volledig tot je recht komt. Of je nu voor het eerst op zoek bent naar een baan of al wat jaren werkervaring hebt. In welk vakgebied of op welke manier wil jij je ontwikkelen?

Profiel foto Chiel Kronenburg Manager Recruitment
Phone number: +31627746316

 

Omdat goed altijd beter kan

___________

Wij zijn een technologiebedrijf in hart en nieren waar jij in staat wordt gesteld het beste uit jezelf naar boven te halen. Of je nou een starter bent of al werkervaring hebt, jouw talent kan altijd verder groeien. Hiervoor bieden we uitdagende IT-opdrachten bij klanten, opleidings- en certificeringstrajecten als ook alle ruimte om je op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Werken bij Sogeti is werken in een omgeving waar je jezelf kan zijn en waar je plezier kan maken. Zo werken we samen met veel energie aan impactvolle projecten. 

 

Watch We Make Technology Work on YouTube.

 

Watch 2500 Sogetisten! on YouTube.

Impact maken, dat doen we graag. Jij ook?
Let's make technology work

___________

Onze klanten zijn allerlei verschillende organisaties en zitten door het hele land. Zo is er alijd wel een mooie opdracht in de buurt van jouw woonplaats. Je werkt constant aan uitdagende projecten en daarmee kom jij in korte tijd bij veel bedrijven. Hebben we je aandacht? Bekijk de vacaturepagina of neem contact op met een van de recruiters. Stel ze gerust al jouw vragen. Zij vertellen je vol enthousiasme over alles wat er mogelijk is en gaan op zoek naar een passende baan voor jou. 

 

Naar onze recruiters  Naar vacatures

Aanbevolen vacatures

Senior Scrum Master

Teams op de werkvloer zijn gebaat bij een faciliterend leider in hun midden.

Ervaring: Senior (5+ jaar)
Location: Vianen
Expertise: Business & IT

Cloud Workspace Engineer

Sogeti Smart Workspace is dé cloud werkplek oplossing voor bedrijven.

Ervaring: Senior (5+ jaar)
Location: Vianen
Expertise: Cloud

Medior Data Engineer

Als Medior data engineer bij Sogeti heb je een cruciale rol bij onze klanten waar je het verschil maakt door de

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Vianen
Expertise: Data

Traineeship Workspace

Als Young Professional start je met een twee maanden durende specialisatieopleiding.

Ervaring: Starter (0-2 jaar)
Location: Vianen
Expertise: Cloud

Sogetisten aan het werk. Lees wat ze doen.

Louise account sales

Superenthousiast van IT-technologie

Louise Vanderfeesten woont in Den Bosch en is Account Executive bij Sogeti. Ze zit vol energie en creativiteit. Deze zet ze graag in om vernieuwing door te voeren zowel bij haar klant als bij Sogeti. 

Martijn Airsoft

Front end developer Martijn gaat voor kwaliteit

Martijn Fokken is front end developer en in zijn vrije tijd enthousiast Airsoft speler. Kwaliteit, plezier en leren zijn voor hem het allerbelangrijkste in zijn werk.  Lees zijn verhaal!

John-de-keijzer-microsoft-sogeti-social

Software architect én jobhopper

John de Keijzer was een echte jobhopper tot hij startte bij Sogeti. Nu werkt hij aan een project als senior software architect en is lead developer. Lees zijn blog.

Carolien Business Analist

Fijne mix als Business Analist

Carolien Eefting werkt sinds december bij Sogeti als Business Analist. Het zit in haar systeem om automatisch processen te analyseren en hier direct oplossingen bij te bedenken. Voor haar is dit een ideale functie, omdat de mix van mens, bedrijf en IT hier samenkomt.