Tia Data Scientist

Werken bij Sogeti

Werken bij de beste IT dienstverlener van Nederland?

Ligt jouw passie in werken met technologie? En wil jij het beste in jezelf naar boven halen? Bij Sogeti kun je je maximaal ontwikkelen. Vind hier jouw baan!

Vacatures

Become your best

_____________

Jouw talent kan altijd verder groeien. Daarom zorgen wij er samen met jou voor dat jij een baan vindt waar jij volledig tot je recht komt. Of je nu voor het eerst op zoek bent naar een baan of al wat jaren werkervaring hebt. In welk vakgebied of op welke manier wil jij je ontwikkelen?

Profiel foto Chiel Kronenburg Manager Recruitment
Phone number: +31627746316

Event, updates en vacatures in jouw mailbox?

Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om met je te communiceren over (het onderwerp van) deze aanvraag.

 

Omdat goed altijd beter kan

___________

Wij zijn een technologiebedrijf in hart en nieren waar jij in staat wordt gesteld het beste uit jezelf naar boven te halen. Of je nou een starter bent of al werkervaring hebt, jouw talent kan altijd verder groeien. Hiervoor bieden we uitdagende IT-opdrachten bij klanten, opleidings- en certificeringstrajecten als ook alle ruimte om je op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Werken bij Sogeti is werken in een omgeving waar je jezelf kan zijn en waar je plezier kan maken. Zo werken we samen met veel energie aan impactvolle projecten. 

 

Watch We Make Technology Work on YouTube.

 

Watch 2500 Sogetisten! on YouTube.

Impact maken, dat doen we graag. Jij ook?
Let's make technology work

___________

Onze klanten zijn allerlei verschillende organisaties en zitten door het hele land. Zo is er alijd wel een mooie opdracht in de buurt van jouw woonplaats. Je werkt constant aan uitdagende projecten en daarmee kom jij in korte tijd bij veel bedrijven. Hebben we je aandacht? Bekijk de vacaturepagina of neem contact op met een van de recruiters. Stel ze gerust al jouw vragen. Zij vertellen je vol enthousiasme over alles wat er mogelijk is en gaan op zoek naar een passende baan voor jou. 

 

Naar onze recruiters  Naar vacatures

Aanbevolen vacatures

Medior Scrum Master

Teams op de werkvloer zijn gebaat bij een scrum master als faciliterend leider in hun midden.

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Utrecht
Expertise: Business & IT

Cloud Architect

Analyseren, adviseren en ontwerpen. Daar ligt jouw kracht! Als Sogeti stellen we ondernemerschap op prijs.

Ervaring: Senior (5+ jaar)
Location: Groningen
Expertise: Architectuur

Medior Data Engineer

Je gaat als data engineer een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van cloud based architectuur om data te analyseren en te verwerken volgens

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Groningen
Expertise: Data

Tosca Test Automation Engineer

Jij zoekt uit of de data goed van Punt A naar B stroomt. Dat doe je door zelf testcases te schrijven met jouw SQL en/of Python kennis.

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Groningen
Expertise: Testen

Sogetisten aan het werk. Lees wat ze doen.

Katinka Java Developer

Een goede vlog gaf de doorslag voor een mooie titel

Katinka Slingerland is Senior Java Developer. Het allerleukste aan dit werk vindt ze de afwisseling, dus meerdere taken op een dag vervullen. Lees haar blog

John-de-keijzer-microsoft-sogeti-social

Software architect én jobhopper

John de Keijzer was een echte jobhopper tot hij startte bij Sogeti. Nu werkt hij aan een project als senior software architect en is lead developer. Lees zijn blog.

Carolien Business Analist

Fijne mix als Business Analist

Carolien Eefting werkt sinds december bij Sogeti als Business Analist. Het zit in haar systeem om automatisch processen te analyseren en hier direct oplossingen bij te bedenken. Voor haar is dit een ideale functie, omdat de mix van mens, bedrijf en IT hier samenkomt.

Tim Microsoft Developer

Impact maken als software developer

Tim wist na zijn studie al meteen wat hij wilde worden: Software Developer. De afgelopen 3 jaar heeft hij zich hier helemaal in kunnen vastbijten. Lezen welke stappen Tim al heeft genomen? Lees zijn blog.