Werken bij Sogeti

Werken aan de nieuwste generatie Microsoft oplossingen. Doelen bereiken. Doorbraken creëren. Groeien. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Tesla

Als ICT-dienstverlener dagen wij mensen graag uit om te blijven ontwikkelen en het optimale uit zichzelf te halen. Ben jij een gepassioneerde student, Young Professional of ervaren professional? Bekijk dan snel onze IT vacatures en misschien loop jij binnenkort wel stage of kom je werken bij Sogeti. 

Solliciteren

“Drie weken Ohio, dat is pas een mooie start!”, aldus één van onze nieuwe collega’s. Onze starters krijgen namelijk een training van drie weken in het Amerikaanse Ohio, waar we inmiddels meer dan tweeduizend collega’s hebben verwelkomd. Die internationale training is een goed voorbeeld van de manier waarop wij Young Professionals de kans geven om zich te ontplooien.

Studenten, Young Professionals en professionals

Ook ervaren IT-professionals krijgen bij ons alle ruimte om hun kennis bij te spijkeren. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze collega’s zich blijven ontwikkelen. Jullie maken immers het verschil in succes bij onze klanten. Sogetisten zijn dan ook stuk voor stuk gepassioneerde vakmensen die actief bijdragen aan het resultaat van onze toonaangevende klanten.

Ben jij nog volop aan het studeren? Dat is geen enkel probleem, want ook jij bent van harte welkom bij Sogeti. Bijvoorbeeld voor jouw uitdagende IT stage, Java traineeship of afstudeeropdracht

IT en ICT vacatures

Wil jij je vakmatig én persoonlijk ontwikkelen? Ben je niet snel uit het veld te slaan en ga je graag een uitdaging aan? Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij een grote ICT-dienstverlener? Kom dan werken bij Sogeti! Wij bieden je een baan die je uitdaagt en stimuleert, een carrière waarmee je het beste uit jezelf haalt.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten, Young Professionals en ervaren IT-professionals. Ontdek wat Sogeti je te bieden heeft en wie weet maak jij binnenkort deel uit van de ruim 2.500 medewerkers in Nederland.