Werken bij Sogeti

Sogeti is een ICT-dienstverlener die mensen uitdaagt om zich te blijven ontwikkelen en het optimale uit zichzelf te halen. Sogetisten zijn gepassioneerde vakmensen die actief bijdragen aan het resultaat van onze toonaangevende klanten. Sogeti is een ICT-dienstverlener met ruim 2500 medewerkers in Nederland.

Solliciteren

'Ik zocht een mooie start en kreeg drie weken Ohio', aldus een van onze nieuwe collega's. Dit is nou typisch Sogeti: je krijgt bij ons veel ruimte om je te ontplooien. Voor de starters betekent dit een training van drie weken in Ohio, waar we inmiddels meer dan tweeduizend collega's hebben verwelkomd. Maar ook ervaren professionals stellen we in staat om hun kennis op alle onderdelen bij te spijkeren. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Want onze medewerkers maken tenslotte het verschil in succes bij onze klanten.

Vacatures.

Jij wilt je vakmatig en persoonlijk ontwikkelen. Daarom ben je op zoek naar een baan die je uitdaagt en stimuleert. Een carrière waarmee je het beste uit jezelf haalt. Bovendien ben je niet snel uit het veld te slaan en ga je graag een uitdaging aan. Aardige analyse van jouw profiel?

Sogeti zoekt enthousiaste Young Professionals en ICT-Professionals die graag een uitdaging aangaan en niet snel uit het veld zijn te slaan.

Ontdek wat Sogeti je te bieden heeft!

Updates.

Events.

AVANS Den Bosch Speedmeet Meet UP with Sogeti

AVANS Speedmeet

Avans Hogeschool 's-Hertogenbosch organiseert een speedmeet op donderdagochtend 23 april 2015. Sogeti is hier ook van de partij om kennis te maken en een leuk informatief gesprek te voeren met de studenten.

AVANS Speedmeet

High Tech Hackathon SV Christiaan Huygens op 29 april op de TU Delft. Schrijf je in!

High Tech Hackathon studievereniging Christiaan Huygens

De workshop zal in de vorm van een soort Hackathon worden gegeven. Binnen de tijdspanne van 2 uur zullen de studenten gezamenlijk een Internet of Things concept moeten uitwerken en deze aan het einde demonstreren.

Hackathon Christiaan Huygens

HBO-ICT Job Event 2015. Schrijf je in en kom langs bij Sogeti

HBO-ICT Job Event

Het HBO-ICT Job Event is het event voor de HBO Informatica student. Kom langs bij de stand van Sogeti en kom erachter wat de beste mogelijkheden zijn voor jou!

HBO-ICT Job Event