Tia Data Scientist

Werken bij Sogeti

Werken bij de beste IT dienstverlener van Nederland?

Ligt jouw passie in werken met technologie? En wil jij het beste in jezelf naar boven halen? Bij Sogeti kun je je maximaal ontwikkelen. Vind hier jouw baan!

 

Vacatures

Jouw talent, onze focus

_____________

Jouw talent kan altijd verder groeien. Daarom zorgen wij er samen met jou voor dat jij een baan vindt waar jij volledig tot je recht komt. Of je nu voor het eerst op zoek bent naar een baan of al wat jaren werkervaring hebt. In welk vakgebied wil jij je ontwikkelen?

Profiel foto Chiel Kronenburg Manager Recruitment
Phone number: +31627746316

 

Omdat goed altijd beter kan

___________

Wij zijn een technologiebedrijf in hart en nieren waar jij in staat wordt gesteld het beste uit jezelf naar boven te halen. Of je nou een starter bent of al werkervaring hebt, jouw talent kan altijd verder groeien. Hiervoor bieden we uitdagende IT-opdrachten bij klanten, opleidings- en certificeringstrajecten als ook alle ruimte om je op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Werken bij Sogeti is werken in een omgeving waar je jezelf kan zijn en waar je plezier kan maken. Zo werken we samen met veel energie aan impactvolle projecten. 

 

Watch We make technology work 2022 on YouTube.

 

Watch 2500 Sogetisten! on YouTube.

Impact maken, dat doen we graag. Jij ook?
Let's make technology work

___________

Onze klanten zijn allerlei verschillende organisaties en zitten door het hele land. Zo is er alijd wel een mooie opdracht in de buurt van jouw woonplaats. Je werkt constant aan uitdagende projecten en daarmee kom jij in korte tijd bij veel bedrijven. Hebben we je aandacht? Bekijk de vacaturepagina of neem contact op met een van de recruiters. Stel ze gerust al jouw vragen. Zij vertellen je vol enthousiasme over alles wat er mogelijk is en gaan op zoek naar een passende baan voor jou. 

 

Naar onze recruiters  Naar vacatures

Aanbevolen vacatures

Agile Test Engineer

Jij bent actief bezig met kwaliteit.

Ervaring: Senior (5+ jaar)
Location: Vianen
Expertise: Testen

Cloud Workspace Engineer

Sogeti Smart Workspace is dé cloud werkplek oplossing voor bedrijven.

Ervaring: Senior (5+ jaar)
Location: Vianen
Expertise: Cloud

Data Engineer

Er is zo veel data beschikbaar, maar wat kan je er allemaal mee doen? Voor onze klanten een vraag, voor jou een weet!

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Vianen
Expertise: Data

Sogetisten aan het werk. Lees wat ze doen.

Ghislan Test Professional

Van Testprofessional naar Career Manager én weer terug

Tot blijdschap van de klant, die Ghislain Gabriëlse direct inlijfde voor een groot project om zijn internationale activiteiten te stroomlijnen. Hierin kan hij zijn opgedane ervaring optimaal benutten.

Martijn Airsoft

Front end developer Martijn gaat voor kwaliteit

Martijn Fokken is front end developer en in zijn vrije tijd enthousiast Airsoft speler. Kwaliteit, plezier en leren zijn voor hem het allerbelangrijkste in zijn werk.  Lees zijn verhaal!

Chiel Manager Recruitment

Gepersonaliseerd sollicitatieproces

Chiel Kronenburg werkt als recruitment manager bij Sogeti. In zijn werk vindt hij resultaat, succes vieren en plezier het allerbelangrijkste. Maar ook vindt hij een persoonlijk en op maat gemaakte candidate journey belangrijk.

Carolien Business Analist

Fijne mix als Business Analist

Carolien Eefting werkt sinds december bij Sogeti als Business Analist. Het zit in haar systeem om automatisch processen te analyseren en hier direct oplossingen bij te bedenken. Voor haar is dit een ideale functie, omdat de mix van mens, bedrijf en IT hier samenkomt.