Werken bij Sogeti

Christa Business Analist

Vind jouw droombaan

Ligt jouw passie in werken met technologie? En wil jij bijdragen aan innovatieve oplossingen voor onze klanten? Vind hier jouw baan!

Naar vacatures

Ontdek je toekomst bij Sogeti

Werken vanuit je passie geeft je energie. Daarom zorgen wij er samen met jou voor dat jij een baan vindt die bij je past. Of je nu voor het eerst op zoek bent naar een baan of al wat jaren werkervaring hebt. Staat jouw ideale vacature er niet tussen, maar zie je in jezelf wel een echte Sogetist? Stuur ons dan een open sollicitatie.  

Wie wij zijn

We make technology work! Sogetisten maken en onderhouden innovatieve IT-oplossingen voor onze klanten. In een constant veranderend IT- landschap werken we aan uitdagende projecten. Hebben we je aandacht? Bekijk de vacaturepagina of neem contact op met een van de recruiters. Zij vertellen je vol enthousiasme over alles wat er mogelijk is. 

Daarom Sogeti 

  • Grote projecten en technologische innovatie.
  • Volop kennisdeling, inspiratiesessies en opleidingen. 
  • Toekomstperspectief door vast contract en carrièrepad naar eigen inzicht.  
  • Veel afwisseling met verschillende opdrachten, werkplekken en (evt.) arbeidstijden.
  • Plezier tijdens pizzasessies, sportactiviteiten, game-avonden en evenementen.
  • Sogeti voelt klein door de open en warme cultuur én is onderdeel van de internationale Capgemini-groep wat jou kansen kan bieden.

Naar vacatures

Bekijk jouw carrièremogelijkheden

Profiel foto Chiel Kronenburg Manager Recruitment
Phone number: +31627746316

Bekijk ons magazine vol verhalen van collega’s.

Aanbevolen vacatures

Senior Front-end Developer vacature

Currently we are specifically looking for professionals who speak fluently Dutch on C1 level.  Senior Front-end DeveloperJij weet wat er nodig is.…

Ervaring: Professional

Senior Java Developer vacature

Senior Java Developer Een ontwerp van scratch af aan ontwikkelen tot een robuuste en hoogwaardige Java-applicatie? Jij draait je hand er niet voor…

Ervaring: Professional

.NET Developer

Currently we are specific looking for professionals who speak fluently Dutch on C1 level. .NET engineer met ambitie? De uitgebreide versie:Jij hebt…

Ervaring: Professional

Data Engineer vacature

Data Engineer Je levert fit for purpose data sets aan je klanten. Om dit te realiseren ben je communicatief vaardig en in staat om klant vraagstukken…

Ervaring: Professional

Maak kennis met onze verhalen

Martijn Airsoft

Front end developer Martijn gaat voor kwaliteit

Martijn Fokken is front end developer en in zijn vrije tijd enthousiast Airsoft speler. Kwaliteit, plezier en leren zijn voor hem het allerbelangrijkste in zijn werk.  Lees zijn verhaal!

Ethisch hacker Joost

Starten met een stand-up

Joris Willemsen maakte anderhalf jaar geleden een carrièreswitch van webdeveloper naar ethisch hacker. Nogal een sprong. Lees in zijn blog hoe Sogeti hem daarbij hielp.

Stage die ertoe doet

Grondig onderzoek dat ertoe doet

Thoby Visser leerde Sogeti kennen tijdens speedmeets op de Avans Hogeschool. Na een kennismakingsgesprek wist hij het zeker. Hier wilde hij stage gaan lopen. Lees hier over zijn afstudeeropdracht!

Accountmanager Digital Assurance & Testen

Sogeti zet medewerkers in hun kracht

Yee-Fan Yeung is Accountmanager binnen de divisie Digital Assurance & Testing. Ze houdt van sparren met klanten om zo op zoek te gaan naar de beste oplossing.