Werken bij Sogeti

Tia Data Scientist

Werken bij de beste IT dienstverlener van Nederland?

Ligt jouw passie in werken met technologie? En wil jij bijdragen aan innovatieve oplossingen voor onze klanten? Vind hier jouw baan!

 

Vacatures

Vakgebieden waar wij passie voor hebben

_____________

Werken vanuit je passie geeft je energie. Daarom zorgen wij er samen met jou voor dat jij een baan vindt die bij je past. Of je nu voor het eerst op zoek bent naar een baan of al wat jaren werkervaring hebt. Voor welk vakgebied heb jij passie?

Staat jouw vakgebied hier niet tussen?
Sogeti is ook werkzaam in de volgende specialismen:
Business en IT, Cybersecurity of  Sales
Profiel foto Chiel Kronenburg Manager Recruitment
Phone number: +31627746316

 

Werken bij Sogeti is werken met passie om impact te maken

___________

Zodra je binnenkomt voel je direct de informele, gezellige sfeer. Dit merk je aan de manier waarop we elkaar begroeten en hoe we met elkaar omgaan. De echte Sogetist is een vakidioot pur sang, in de goede zin van het woord. Je herkent je collega’s als ware kennisdelers, die trots zeggen:  "we make technology work!". Wij maken en onderhouden innovatieve IT-oplossingen voor onze klanten.

 

 

Impact maken op klant, collega en de maatschappij. Hoe we dat doen? We make technology work

___________

Die klanten zijn allerlei verschillende organisaties en zitten door het hele land. Zo is er alijd wel een mooie opdracht in de buurt van jouw woonplaats. Je werkt constant aan uitdagende projecten en daarmee kom jij in korte tijd bij veel bedrijven. Hebben we je aandacht? Bekijk de vacaturepagina of neem contact op met een van de recruiters. Stel ze gerust al jouw vragen. Zij vertellen je vol enthousiasme over alles wat er mogelijk is en gaan op zoek naar een passende baan voor jou. 

 

Bekijk onze recruiters

Aanbevolen vacatures

Agile Test Engineer

Jij bent actief bezig met kwaliteit. Je hebt een scherp oog voor detail en denkt mee over hoe we onze oplossingen beter, sneller en slimmer maken. Je…

Ervaring: Senior (5+ jaar)
Location: Vianen
Expertise: Testen

.Net developer

Je wilt jezelf graag ontwikkelen en je tanden zetten in de complexere projecten bij verschillende klanten. Onze klantenkring is groot en…

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Vianen
Expertise: Software Development

Data Engineer

Er is zo veel data beschikbaar, maar wat kan je er allemaal mee doen? Voor onze klanten een vraag, voor jou een weet! Jij bent onderdeel van het team…

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Vianen
Expertise: Data

Traineeship Testen

Als Young Professional start je met een twee maanden durende specialisatieopleiding. Deze twee maanden bevatten een introductieprogramma, Ohio…

Ervaring: Starter (0-2 jaar)
Location: Vianen
Expertise: Testen

Sogetisten aan het werk. Lees wat ze doen.

Ghislan Test Professional

Van Testprofessional naar Career Manager én weer terug

Tot blijdschap van de klant, die Ghislain Gabriëlse direct inlijfde voor een groot project om zijn internationale activiteiten te stroomlijnen. Hierin kan hij zijn opgedane ervaring optimaal benutten.

Martijn Airsoft

Front end developer Martijn gaat voor kwaliteit

Martijn Fokken is front end developer en in zijn vrije tijd enthousiast Airsoft speler. Kwaliteit, plezier en leren zijn voor hem het allerbelangrijkste in zijn werk.  Lees zijn verhaal!

Chiel Manager Recruitment

Gepersonaliseerd sollicitatieproces

Chiel Kronenburg werkt als recruitment manager bij Sogeti. In zijn werk vindt hij resultaat, succes vieren en plezier het allerbelangrijkste. Maar ook vindt hij een persoonlijk en op maat gemaakte candidate journey belangrijk.

Carolien Business Analist

Fijne mix als Business Analist

Carolien Eefting werkt sinds december bij Sogeti als Business Analist. Het zit in haar systeem om automatisch processen te analyseren en hier direct oplossingen bij te bedenken. Voor haar is dit een ideale functie, omdat de mix van mens, bedrijf en IT hier samenkomt.