Werken bij Sogeti

BI specialist Masha
Ligt jouw passie in werken met technologie? En wil jij bijdragen aan innovatieve oplossingen voor onze klanten? Vind hier jouw baan!
  

Ontdek je toekomst bij Sogeti

Werken vanuit je passie geeft je energie. Daarom zorgen wij er samen met jou voor dat jij een baan vindt die bij je past. Of je nu voor het eerst op zoek bent naar een baan of al wat jaren werkervaring hebt. Staat jouw ideale vacature er niet tussen, maar zie je in jezelf wel een echte Sogetist? Stuur ons dan een open sollicitatie.  

Wie wij zijn

We make technology work! Sogetisten maken en onderhouden innovatieve IT-oplossingen voor onze klanten. In een constant veranderend IT- landschap werken we aan uitdagende projecten. Hebben we je aandacht? Bekijk de vacaturepagina of kom eens langs voor een virtuele kop koffie. 

 

Bekijk jouw carrièremogelijkheden

Profiel foto Chiel Kronenburg Manager Recruitment
Phone number: +31627746316

Bekijk ons magazine vol verhalen van collega’s.

Aanbevolen vacatures

Senior Netwerk Engineer

Senior Netwerk Engineer Nooit was IT zo’n belangrijk onderdeel van onze samenleving als nu! Als gevolg van de huidige situatie in de wereld, waarin…

Ervaring: Professional

Business Analist vacature

Business Analist vacature Jij, business analist, staat voor groei en impact. Met jouw diepgaande analyses en scherpzinnige oplossingen ga jij voor…

Ervaring: Professional

Microsoft 365 engineer

Microsoft 365 engineer Sogeti Smart Workspace is dé cloud werkplek oplossing voor bedrijven. Door deze oplossing hebben de vele klanten van Sogeti…

Ervaring: Professional

High Tech Technical Software Engineer

Vacature High Tech Technical Software Engineer. Softwareoplossingen in een technische wereld maken? Dat is jouw specialiteit! Als High Tech Software…

Ervaring: Professional

Maak kennis met onze verhalen

Martijn Airsoft

Front end developer Martijn gaat voor kwaliteit

Martijn Fokken is front end developer en in zijn vrije tijd enthousiast Airsoft speler. Kwaliteit, plezier en leren zijn voor hem het allerbelangrijkste in zijn werk.  Lees zijn verhaal!

Naar blog Martijn
Ethisch hacker Joost

Starten met een stand-up

Joris Willemsen maakte anderhalf jaar geleden een carrièreswitch van webdeveloper naar ethisch hacker. Nogal een sprong. Lees in zijn blog hoe Sogeti hem daarbij hielp.

Naar blog Joris
Stage die ertoe doet

Grondig onderzoek dat ertoe doet

Thoby Visser leerde Sogeti kennen tijdens speedmeets op de Avans Hogeschool. Na een kennismakingsgesprek wist hij het zeker. Hier wilde hij stage gaan lopen. Lees hier over zijn afstudeeropdracht!

Naar blog Thoby
Suzanne Jenniskens

Sogeti ondersteunt mij in mijn carrière bij de gezellige Microsoft unit

Suzanne Jenniskens werkt als Microsoft Ontwikkelaar bij Sogeti. Suzanne is leergierig, praktisch en behulpzaam. Samen met haar collega’s bouwt ze software die het leven van gebruikers vergemakkelijkt.  Lees haar verhaal.

Naar blog Suzanne