Werken bij Sogeti

Christa Business Analist

Vind jouw droombaan

Ligt jouw passie in werken met technologie? En wil jij bijdragen aan innovatieve oplossingen voor onze klanten? Vind hier jouw baan!

Naar vacatures

Ontdek je toekomst bij Sogeti

Werken vanuit je passie geeft je energie. Daarom zorgen wij er samen met jou voor dat jij een baan vindt die bij je past. Of je nu voor het eerst op zoek bent naar een baan of al wat jaren werkervaring hebt. Staat jouw ideale vacature er niet tussen, maar zie je in jezelf wel een echte Sogetist? Stuur ons dan een open sollicitatie.  

Wie wij zijn

We make technology work! Sogetisten maken en onderhouden innovatieve IT-oplossingen voor onze klanten. Die klanten kunnen elke organisatie binnen Nederland zijn. Zo kom jij in korte tijd bij veel bedrijven en werk je constant aan uitdagende projecten. Hebben we je aandacht? Bekijk de vacaturepagina of neem contact op met een van de recruiters. Stel ze gerust al jouw vragen. Zij vertellen je vol enthousiasme over alles wat er mogelijk is en gaan op zoek naar een passende baan voor jou. 

Daarom Sogeti 

  • Grote projecten en technologische innovatie.
  • Volop kennisdeling, inspiratiesessies en opleidingen. 
  • Toekomstperspectief door vast contract en carrièrepad naar eigen inzicht.  
  • Veel afwisseling met verschillende opdrachten, werkplekken en (evt.) arbeidstijden.
  • Plezier tijdens pizzasessies, sportactiviteiten, game-avonden en evenementen.
  • Sogeti voelt klein door de open en warme cultuur én is onderdeel van de internationale Capgemini-groep wat jou kansen kan bieden.

Naar vacatures

Bekijk jouw carrièremogelijkheden

Profiel foto Chiel Kronenburg Manager Recruitment
Phone number: +31627746316

Aanbevolen vacatures

Senior Front-end Developer

Currently we are specifically looking for professionals who speak fluently Dutch on C1 level.  Senior Front-end DeveloperAls Senior Frontend…

Ervaring: Professional

Senior Java Developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende Java Community, die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java-professionals.…

Ervaring: Professional

.NET Developer

.NET engineer met ambitie? De uitgebreide versie:Jij hebt ruim twee jaar ervaring als developer. Nu wil je graag je tanden zetten in nog complexere…

Ervaring: Professional

Data Engineer

Data Engineer Je levert fit for purpose data sets aan je klanten. Om dit te realiseren ben je communicatief vaardig en in staat om klant vraagstukken…

Ervaring: Professional

Maak kennis met onze verhalen

Niels software engineer Microsoft

Plezier en jezelf ontwikkelen

Niels is software engineer Microsoft. Hij blijft zichzelf graag ontwikkelen en dat kan hij goed bij het Interaction netwerk. Ze organiseren verschillende kennissessies en ook leuke borrels. 

Martijn Airsoft

Front end developer Martijn gaat voor kwaliteit

Martijn Fokken is front end developer en in zijn vrije tijd enthousiast Airsoft speler. Kwaliteit, plezier en leren zijn voor hem het allerbelangrijkste in zijn werk.  Lees zijn verhaal!

Chiel Manager Recruitment

Gepersonaliseerd sollicitatieproces

Chiel Kronenburg werkt als recruitment manager bij Sogeti. In zijn werk vindt hij resultaat, succes vieren en plezier het allerbelangrijkste. Maar ook vindt hij een persoonlijk en op maat gemaakte candidate journey belangrijk.

Accountmanager Digital Assurance & Testen

Sogeti zet medewerkers in hun kracht

Yee-Fan Yeung is Accountmanager binnen de divisie Digital Assurance & Testing. Ze houdt van sparren met klanten om zo op zoek te gaan naar de beste oplossing.