Stages

Waar kies je voor als de wereld aan je voeten ligt? Wij geven je graag de kans om daar achter te komen.

Student Ivan

Waar kies je voor als de wereld aan je voeten ligt?

Als student ligt de wereld aan je voeten. Genoeg keuzes om te maken! In wat voor omgeving sla jij bijvoorbeeld het liefst je vleugels uit? Bij Sogeti geven wij je graag de kans om daar achter te komen. Dat kan via een stage, een afstudeeropdracht of een traineeship. Maar we bieden je ook de Studentenunit: een uniek kijkje in de keuken bij Sogeti, waarbij je al tijdens je studie via workshops en technische meetings getraind wordt door The Technology Leaders. 

Puzzelen als Testtool Engineer van Sogeti bij ICS

Het meest geavanceerde zwembad in de wereld.

Samen meer uit je studie halen?

De studentenunit van Sogeti is dé plek om jouw ambitie de ruimte te geven. Je maakt kennis met onze experts en ontmoet veel studiegenoten. Zit je daarnaast in je 3e of 4e studiejaar dan krijg je voorrang bij de stagemogelijkheden die er zijn. 

Als lid van de studentenunit heb je nog meer voordelen, zoals:
•    kosteloos volgen van Sogeti-cursussen en masterclasses;
•    toegang tot het kennisnetwerk van Sogeti;
•    investeer je in jezelf door meetings en bijeenkomsten bij te wonen;
•    kun je hulp krijgen bij studieonderwerpen;
•    mag je deelnemen aan alle informele activiteiten die wij organiseren;
•    heb je eerste keus uit onze stage- en afstudeerplekken.

Bij Sogeti heb je als student toegang tot de opleidingen en trainingen van de Sogeti academie. De focus ligt uiteraard op het IT-vak, maar we besteden ook veel aandacht aan je persoonlijke vaardigheden. Een greep uit ons aanbod? Denk aan Angular JS, AWS, Azure, Agile, TMap®, Timemanagement of Effectief Communiceren . Met de studentenunit-coördinator van Sogeti stel je een persoonlijk opleidingsplan samen. Zo halen we samen nóg meer uit je studie.

Sogeti reikt IT-Talent prijs uit

Prijsuitreiking IT-Talent 2017
 

Man of vrouw van de wereld?


Je mag dus gebruik maken van alle voordelen die Sogeti studenten biedt tot aan het moment dat jouw studie is afgerond. En wie weet... heb je tegen die tijd al een mooi aanbod gekregen van Sogeti en maak je kans om uit te groeien tot Technology Leader. Spreekt dit je aan, bekijk dan de vacatures en mogelijkheden en solliciteer vandaag nog. Staat jouw IT-uitdaging er niet bij stuur ons dan een open solliciatie.

Contact

Stel je vraag of geef je suggestie en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.