Sogeti

De Sogeti Smart Workspace whitepaper

Nieuwe whitepaper: Roadmap naar de werkplek van 2025

Traditionele werkplekken missen flexibiliteit en zijn gericht op de massa. Een kleine blik in de toekomst: een digitale werkplek waar werkgeluk centraal staat. De werkplek moet veranderen van een product naar een dienst. Download vrijblijvend onze nieuwste whitepaper!

Download whitepaper

We make technology work

Sogeti biedt end-to-end services met de focus op Digital, Cloud, Automation, Testen, DevOps en Cyber Security. Je mag van ons daarbij innovatieve en High Tech oplossingen verwachten. Die realiseren we voor je met onze IT-experts en kennis van de nieuwste technologieën.

Technologie speelt namelijk een belangrijke rol in het leven van jouw klanten en medewerkers. Daar wil je continu op kunnen inspelen. Zo kun je waarde creëren, kosten besparen en snel reageren op nieuwe ontwikkelingen. Benieuwd? Bekijk onze services.

Naar services

Download: Continuous Testing Report 2020

Continuous-Testing-Report-2020-download

 

Hoe staat Continuous Testing ervoor? Experts van Capgemini, Broadcom en Sogeti onderzoeken met elkaar hoe het landschap van testen eruit ziet in elke fase van de software development lifecycle. 500 toonaangevende beslissingsmakers zijn gevraagd om een bijdrage te leveren. Benieuwd? Download vrijblijvend het nieuwste Continuous Testing Report!

Download rapport

 

COVID-19

Wij zijn als Sogeti onderdeel van de Capgemini Group. In deze bijzondere tijden is het prioriteit nummer 1 om goed te zorgen voor onze mensen en hun families, onze klanten en business partners. Ook nu doen we er alles aan de beste dienstverlening te bieden die past bij de behoeften van onze klanten. In fysiek opzicht moeten we op dit moment even afstand van elkaar houden. Maar juist nu vinden wij het belangrijk om verbonden met elkaar te blijven. Want goede relaties zijn op momenten als deze belangrijker dan ooit. De mensen van Capgemini Group gaan samen deze wereldwijde strijd aan. Daarbij steunen we onze lokale gemeenschappen, zodat zij veilig, verbonden en geïnformeerd blijven. Samen zijn we sterk.

Kan ik je helpen?

Profielfoto Nicolette van der Heide Manager Marketing & Communications
Phone number: +31651439020