Power Platform Services & Oplossingen

Microsoft Power Platform services en oplossingen

Aan de slag met het Microsoft Power Platform?

Ga de uitdagingen van de moderne bedrijfsapplicaties aan met het Microsoft Power Platform en ontdek de mogelijkheden van Low Code Application Development.

Expertise aanvragen Cloud services

Low-code en no-code oplossing

Microsoft’s Power Platform is een sterke low-code en no-code oplossing die bedrijven in staat stelt snel applicaties of chatbots te bouwen, processen te verbeteren, inzichten te verkrijgen en het werk anders te organiseren. De oplossing laat zich met behulp van de out-of-the-box connectors heel eenvoudig integreren met andere applicaties en platformen. Het is daarmee eenvoudig in gebruik. Intensieve opleidingen voordat je ermee aan de slag kan, behoren dus tot het verleden. Enkel kennis van Excel en PowerPoint helpt je al een heel eind op weg.

Het Microsoft Power Platform bestaat uit vier verschillende modules:

 • Power BI
 • Power Apps
 • Power Automate
 • Power Virtual agents

Power Platform voor jouw organisatie?

Wij hebben een stapsgewijze aanpak ontwikkeld die uit vijf fasen bestaat. Wij noemen dit de Power Platform Journey. Benieuwd naar de mogelijkheden van Power Platform voor jouw organisatie, maar weet je nog niet waar te starten? Dan beginnen we met een introductiesessie. Is Power Platform al geïmplementeerd en wil je nu de bedrijfskritische applicaties erin gaan verweven, dan gaan we direct door naar de laatste stap van de journey, namelijk de enterprise applicaties.

 • Introductiesessie: een twee tot drie-uur durende sessie waarin we laten zien wat de mogelijkheden van Power Platform zijn en hoe het toegepast kan worden in jouw organisatie
 • App in a Day: een sessie van een dag bij Microsoft op kantoor waarbij hands-on gewerkt gaat worden met het Power Platform. Aan het eind van de dag heb je een scenario uitgebouwd met meerdere Power Apps en een Power Automate Flow.
 • App in a week: gezamenlijk bouwen we in vijf dagen een werkend concept.
 • Foundation: in de Foundation gaan we gezamenlijk met jou en je collega’s aan de slag om het Power Platform succesvol te implementeren. De Foundation bestaat uit een aantal acties die uitgevoerd dienen te worden om te zorgen dat je het Power Platform succesvol en veilig kunt uitrollen binnen je organisatie.
 • Enterprise applicaties: als het Power Platform al is geïmplementeerd in de organisatie en je er echt alles uit wilt halen door de enterprise applicaties erin op te nemen. Deze applicaties hebben bijvoorbeeld een connectie met een bedrijfskritisch systeem als SAP, Salesforce of Dynamics 365. 

Succesvolle implementatie

In de Foundation gaan wij jou helpen om de implementatie binnen jouw organisatie succesvol te laten verlopen.

App Factory

In de Sogeti App Factory bepalen we eerst wat behoefte is en zullen we bepalen hoe we dat kunnen bereiken. De App Factory geeft je de mogelijkheid om een survey in te vullen, waarna er een score uit komt rollen die je aangeeft waar je aan moet denken en wat de minimale ontwikkeltijd zal zijn. Pas daarna gaan we aan de slag.  

Power Platform Boost Library

Boost Library – dit is zoals de naam al aangeeft een vorm van een bibliotheek. De library versnelt de productiviteit binnen het platform. De library staat vol met generieke componenten welke kunnen worden afgenomen en op eenvoudige wijze gepersonaliseerd zodat ze passend zijn voor jouw organisatie. Daarnaast zitten er quickstart apps, custom connectors, reports, training en best practices in.

Waarom Low Code Application Development van Sogeti?

 • Nauw partnership met Microsoft
 • Jarenlange ervaring met het Power Platform
 • Beschikbaarheid van de Boost Library
 • Eenvoudige integratie
 • Makkelijk in gebruik

Benieuwd naar de mogelijkheden van het Microsoft Power Platform binnen jouw organisatie? Vraag een vrijblijvend gesprek aan door onderstaand formulier in te vullen!

Vul het formulier in

Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om met je te communiceren over (het onderwerp van) deze aanvraag.

De kracht van het Power Platform

Ontdek de kracht van het Microsoft Power Platform en de diverse modules:

 • Power BI
 • Power Apps
 • Power Automate
 • Power Virtual agents

Ik help je graag verder

Vul dit formulier in zodat ik zo snel mogelijk contact met jou kan opnemen over de mogelijkheden van het Power Platform voor jouw organisatie!

Daniel Laskewitz Power Platform expert

 

Daniel Laskewitz
E-mail: daniel.laskewitz@sogeti.com